Laddar
Swedish Supplements

L-Carnitine Forte, 60 kapslar, Swedish Supplements

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
L Carnitine Forte från Swedish Supplements är en aminosyra som är populär under diet och är dessutom delaktig i kroppens metabola processer. Kapslarna innehåller två former av karnitin, Carnipure™ samt ALC acetyl-L-karnitin där den totala mängden karnitin är 1500 mg.

-
L-karnitin är populärt för viktminskning vid lågkaloridiet
- Transportmolekyl av fettsyror
- 1500 mg rent karnitin per daglig dos
- Koffeinfri
169 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: OL-104496
 • Produktbeskrivning
 • L-Carnitine från Swedish Supplements är ett kosttillskott som innehåller karnitin i två olika former: L-karnitin tartrat i from av Carnipure™ samt ALC Acetyl L Carnitine som förutom de vanliga fördelarna med Karnitin också påverkar koncentration och fokus positivt.

  - Med Carnipure™ (L-karnitin-L-tartrat) och acetyl-L-karnitin
  - 1500 mg rent karnitin per daglig dos
  - Vegetabilisk kapsel
  - Koffeinfri

  Karnitin är en aminosyra vars uppgift är att transportera fett till mitokondrierna där förbränning sker, det finns naturligt i människokroppen likväl som i kosten och i synnerhet i kött. I vegetabilisk föda saknas dock karnitin.

  Karnitin är idag ett populärt kosttillskott i produktkategorin fettförbränning och karnitin kan användas med alla typer av dieter och kosthållningar. Många fettförbrännare innehåller höga koffeinhalter, men med Viternas L-Carnitin slipper du detta.

  InnehållPer 1 kapselPer 2 kapslar
  Carnipure™ (L-Karnitin Tartrat)500 mg1000 mg
  - varav aktivt L-Karnitin336 mg672 mg
  Acetyl-L-Karnitin250 mg500 mg
  - varav aktivt L-Karnitin245 mg490 mg
  Total mängd:750 mg1500 mg
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Carnipure™ (L-karnitin-L-tartrat), acetyl-L-karnitin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).
  Dosering: Tag två kapslar dagligen.
  Du kan ta hela dosen på en gång och då med fördel inför ett träningspass eller morgonpromenaden. På träningsfria dagar så kan du dela upp intaget och gärna ta kapslarna i samband med måltid.
  Förpackning: 60 kapslar (30 serveringar)

  Nettovikt: 164 g
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Ursprungsland: Sverige
  Övrigt: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil, rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämplig för gravida och ammande.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även