Laddar

Fluid

Fluid | SportGymButiken.se
Konstruerad till Perfektion - Upplev Oöverträffad Rodd med Fluid Rower

I Fluid Rowers värld är rodd mycket mer än en vanlig träningsövning. Det är en uppslukande fysisk och sensorisk upplevelse som förbinder dig direkt med vattnet. När du använder en Fluid Rower, blir varje roddtag en engagerande resa. Du ser, känner och hör varje slag, vilket skapar en unik känsla av naturlig rörelse och smidighet.

Fluid Rowers, distribuerade av First Degree Fitness Europe, erbjuder den patenterade "vattenbaserade variabla resistansen (AR)", som autentiskt efterliknar riktig vattenrodd. Detta gör att Fluid Rowers lever upp till sitt rykte som "världens finaste ergometer."

Med Fluid Rowers blir rodd en fördjupad upplevelse. Den patenterade Twin Tank-teknologin förmedlar essensen av vattenrodd direkt till ditt hemgym. Med omedelbar fångst och smidiga roddslag känns det som att du glider utan ansträngning på vattnet. Fluid Rowers är noggrant konstruerade till perfektion med högkvalitativa material som hållbart askträ, vilket kombinerar styrka och elegans. Den unika tankramen i ett stycke absorberar kraften från varje slag och ger en kraftfull men stabil roddupplevelse.

Fluid Rowers är designade för att passa alla, från nybörjare till erfarna idrottare. Det innovativa motståndssystemet gör det enkelt att anpassa träningsintensiteten, vilket gör att du kan välja mellan en lätt uppvärmning eller ett utmanande helkroppspass. Varje Fluid Rower är en mångsidig följeslagare som hjälper dig att nå dina fitnessmål. Känslan av prestation och tillfredsställelse vid varje slag är oöverträffad, och träningspasset blir en integrerad del av din livsstil, där hantverk och perfektion möts.

Produkter

Roddmaskin Apollo Plus, Fluid
Fluid
H

Roddmaskin Apollo Plus, Fluid

17999 kr
10-15 arbetsdagar