Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
DMM

DMM

DMM Climbing | Sportgymbutiken.se
DMM Climbing grundades 1981 som Moorhouse Engineering i Bethesda, blev snart DMM och flyttade till mer lämpliga lokaler i Lincoln 1986. 1981 hade företaget bara 4 anställda och nu trettio år senare är de en viktig arbetsgivare i detta område med drygt 150 kvinnor och män på lönelistan.
Just nu visas artikel 1-1 av totalt 1.

Sortera efter:

Liquid Chalk, DMM
Flytande magnesium ger ett bättre grepp utan att smutsa ner.

DMM
189 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...