Fri frakt över 799 kr  |

 Telefon: 0500-42 87 00 | 

Om Sportgymbutiken


Välkommen till sportgymbutiken.se. Här hittar du allt för din träning på en och samma plats- sport, styrka, motion, mode, fitness, kosttillskott och mycket mer! Med ständigt nya kampanjer och snabba leveranser kan du vara säker på att du alltid gör ett bra köp.Sportgymbutiken.se sedan 2000
Sportgymbutiken startades 2000 i Tidaholm som en ren webshop med egen import av kosttillskott från tyska Inkospor. Ganska snart fylldes butiken även på med hemträningsutrustning och träningskläder.

2003 öppnades den första fysiska träningsbutiken som också den låg belägen i Tidaholm. Denna växtes ganska snart ur och flytten till Skövde fann sig ganska naturligt då både attraktiva affärslokaler och större kundunderlag förekom på nära håll.

Vi är nu en väletablerad träningsbutik med allt inom träning, gym och fitness och är inne på vår tredje butikslokal i Skövde, vilken återfinns i handelsområdet Stallsiken.

Vår webshop, med oavbrutet växande sortiment, är nu inne på sin trejde plattform och utvecklas ständigt med nya funktioner för att underlätta för besökaren/kunden att få så bra och korrekt presentation av produkten som vi kan ge. 

Idag ligger mycket av importen från Kina, men även Pakistan, Spanien, USA, Finland och Norge har viss del av sortimentet. Fabrikaten JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness och JTC Combat är egna varumärken där utvecklingsarbete ständigt sker.

Sportgymbutiken erbjuder idag ett brett och ständigt växande sortiment av träningsprodukter till privatpersoner, företag, föreningar, myndigheter, gym och andra motionsanläggningar.


Organisationsnummer: 556668-7058 | Momsnummer: SE556668705801 | Företaget innehar F-skattesedel


Här nedan kan du se några verisoner av hur vår webshop sett ut tidigare under vår utveckling

Sportgymbutiken.se anno 2014 (aktuell version)
Sportgymbutiken.se | 2014

Sportgymbutiken.se anno 2012
Sportgymbutiken.se | 2012
Sportgymbutiken anno 2007
Sportgymbutiken.se | 2007
Sportgymbutiken.se anno 2006
Sportgymbutiken.se | 2006
Sportgymbutiken.se anno 2004
Sportgymbutiken.se | 2004
Sportgymbutiken.se anno 2000
Sportgymbutiken.se | 2000
Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Sportgymbutiken - din butik i skövde av träningsutrustning!
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder
Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...