Fri frakt över 799 kr  |

 Telefon: 0500-42 87 00 | 
Concept2

Concept2

Concept2 produktsida SportGymButiken.se »
Concept2 startade redan 1976 på flaket av en bröd lastbil när Dick och Pete Dreissigacker, direkt från Olympic träning, började göra racingåror. Concept2 åror har sedan gått vidare till att bli första valet av åra bland världens elitroddare ända tills i dag.

1981 skapade Dick och Pete den första Concept2 roddmaskinen, som snabbt blev den mest sålda roddmaskinen i världen. Nu, flera modeller senare, används de varje dag av olympiska idrottare, hjärtrehabpatienter och alla som tränar rodd från kommersiella gym till de som tränar i hemmiljö. Nu har de har vuxit till över 80 anställda, och deras produktlinje omfattar åror, roddmaskinen och stakmaskinen SkiErg. Även om de är mycket större nu så fortsätter de med samma filosofi att tillhandahålla de bästa innovativa produkterna för rodd till kunderna.

Rodd är deras anledning för att vara, och varje roddmaskin och åra de producerar kommer från en bakgrund med mer än trettiofem år av spetskompetens. Concept2s primära mål är att främja och stimulera tillväxten inom rodd, både inomhus och utomhus. De tror att rodd är en livslång aktivitet, tillgänglig för alla.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Sportgymbutiken - din butik i skövde av träningsutrustning!
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder
Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...