Laddar

Power Plate

Power Plate
Power plate - Det anrikaste varumärket inom vibrationsträning!
Vibrationsträning användes först av kosmonauter för att bekämpa muskel-och benförlust orsakad av längre vistelser i tyngdlöshet. Idag har Power Plate fortsatt att utveckla tekniken för att skapa produkter och utbildningsprogram för professionella idrottslag, vårdinrättningar, hälsoklubbar, studior och individer runt om i världen.

Som världsledande inom vibrationsteknik, använder människor i alla åldrar och fysisk förmåga Power Plate för att få sin kropp i harmoni. Med optimal fysiskprestation, hälsa och välbefinnande, är alla i balans och arbetar tillsammans. I själva verket har Power Plate kopplats till ett brett spektrum av hälsa och wellnessfördelar, från styrka, balans, flexibilitet och viktminskning till förbättrad cirkulation, smärtlindring, avgiftning, stresslindring, och även minskning av hur celluliter uppträder.

Tillsammans med att leverera bra prestanda för privatpersoner och fitnessanläggningar, använder läkare i nästan 100 länder Power Plate för att hjälpa sina patienter leva livet till fullo. Årtionden av forskning har visat att vibrationsträning effektivt kan behandla symtom på tillstånd som sträcker sig från multipelskleros, cerebral pares och cystisk fibros, till diabetes, fetma, och osteoporos.


Titta på videon nedan för att få en överblick om hur vibratorplattorna från Power Plate fungerar och vad de gör!

Produkter