Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Lapierre

Lapierre

Lapierre | Sportgymbutiken.se

1946 grundade Gaston Lapierre ett litet cykelföretag i Dijon, Frankrike. Det dröjde inte länge innan han fann framgång i en sådan affärsverksamhet vars industri växte så kraftigt under den tidsperioden. Sonen Jacky Lapierre tog sedan över företaget och drygt 30 år senare hans son Gilles.

En ytterligare utbredning skedde 1972 i samband med att en ny fabrik byggdes i Dijons centrala industriområde och vid mitten av 90-talet hade Lapierre börjat utvecklas till en av de mest världsledande varumärke på cykel som den är idag.

Lapierre utmärker sig genom att tillverka oberäkneligt antal olika typer av cyklar, där ingår bl.a. road bikes, mountain bike, city bike, racing bike och alla olika sorters sportcyklar och vanliga stadscyklar.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Kolla in kampanjerna på våra kosttillskott »
Ta jullov! Betala först efter nyår, läs villkor hos klarna »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...