Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Lapierre

Lapierre

Lapierre | Sportgymbutiken.se

1946 grundade Gaston Lapierre ett litet cykelföretag i Dijon, Frankrike. Det dröjde inte länge innan han fann framgång i en sådan affärsverksamhet vars industri växte så kraftigt under den tidsperioden. Sonen Jacky Lapierre tog sedan över företaget och drygt 30 år senare hans son Gilles.

En ytterligare utbredning skedde 1972 i samband med att en ny fabrik byggdes i Dijons centrala industriområde och vid mitten av 90-talet hade Lapierre börjat utvecklas till en av de mest världsledande varumärke på cykel som den är idag.

Lapierre utmärker sig genom att tillverka oberäkneligt antal olika typer av cyklar, där ingår bl.a. road bikes, mountain bike, city bike, racing bike och alla olika sorters sportcyklar och vanliga stadscyklar.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...