Laddar

Foam Roller

Foam Roller (din personliga massör) perfekt för självmassage.
Perfekt redskap att använda för din kropp när du antingen skall förbereda dig inför eller återhämta dig från ett intensivt träningspass. Om vill lindra träningsvärk, förbättra rörligheten eller minska spänningar i kroppen så är foam roller ett ypperligt redskap. Självklart kan inte en foam roller ersätta det som en utbildad massör kan uppnå med deras kunskap om kroppens muskulatur och möjligheten till punktbehandling av problemområden samt komma ner på djupet i muskulaturen men du kan få väldigt mycket bra massage med dessa produkter.

Grunden till foam roller är att behandla bindväven som omger dina muskler. Skadad eller överansträngd bindväv kan ge muskelvärk och problem med rörlighet samt allmänt dålig muskelprestation. Detta motverkar du effektivt genom att få igång blodcirkulationen och få upp rörligheten i muskulaturen genom att behandla bindväven på triggerpunkter och muskelknutor som kan orsaka smärta och problem.

Idag är inte en foam roller bara en skumrulle utan ofta finns i fler varianter. Finns som både kort och långa rullar, ihåliga och kompakta rullar. Modeller med massagepiggar. Dessa olika utformade foam roller är för att effektivt ge dig möjlighet att hitta den som passar dina behov bäst. Tanken med foam rollern är att du skall rulla dig över den. Hur man upplever detta och vilken modell som man trivs bäst med är ju väldigt individuell.

Topplista

Produkter