Laddar
Sportlab

Limitless, 60 kapslar, Sportlab

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Limitless från Sportlab är ett kosttillskott för ökad fokus, koncentration och vakenhet i samband med träning, studier eller andra aktiviteter.
399 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Leverans:  Tillfälligt slut
Artnr: ST-9083
 • Produktbeskrivning
 • Fenylpiracetam framställdes som ett kosttillskott av Sovjet år 1983 för att hjälpa kosmonauter att hantera hårda psykiska och fysiska umbäranden.
  I en studie på råttor visas att Phenylpiracetam ökar motivationen att arbeta men inte behovet av mat. Limitless innehåller 80mg Phenylpiracetam per kapsel.

  När det gäller phenylpiracetams kognitiva effekter kan dessa beskrivas som en stimulant som ger:

  - Förbättrad analysförmåga
  - Vakenhet
  - Ångestdämpning
  - Fokusförbättring
  - Motivationsförbättring
  - Minnesförbättring

  Kolinbitartrat
  Ämnet kolin behövs för att bilda neurotransmittorn acetylkolin, som krävs för den kognitiva funktionen och muskelfunktionen. Kolin bildar det fettnedbrytande ämnet lecitin som bidrar till att transportera fett ut ur kroppen. Kolin ger även med sänkning av det skadliga Homocysteinet. Kolin bidrar även till en sänkningen av dåliga kolesterolet. Limitless innehåller 180mg kolinbitartrat per kapsel.

  Koffein ökar din mentala och fysiska prestationsförmåga, genom att minska känslan av trötthet. Forskning har visat att koffein ökar din prestationsförmåga när det gäller inlärning eller fysiskt ansträngande långtidsarbete. Koffein ökar även din fettförbränning samt har bra synergistisk förmåga med ett flertal andra ämnen. Limitless innehåller 100mg koffein per kapsel.
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Kolinbitartrat, Koffein, Fenylpiracetam, Magnesiumsterat E570b. Kapsel: Bovint Gelatin.
  Dosering: 1-2 kapslar per dag
  Förpackning: 60 kapslar
  Övrigt: OBS! Rekommenderas EJ till tävlande idrottare. Innehåller ämnen som kan ge positivt utslag vid idrottens dopingtester.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även