Laddar
Sportlab

Red AMP Stack 7:th Generation, 50 kapslar, SportLab

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
7:e generationens Red AMP Stack från SportLab är här med lika bra stim, fokus och uthållighet som de tidigare versionerna!

Nyheten i Red AMP Stack 7:th Generation är förmågan att stärka signalerna mellan nerver och muskler samt ännu mer effekt för att förhindra trötthet. De nootropiska egenskaperna hjälper till med de kontivita och mentala förmågorna som t.ex. minne och skärpa, samtidigt som de behållit dess thermogeniska effekter.

Varför är Red AMP Stack ett bättre val?
- Termogenisk
- Uppiggande - max stim!
- Ökat fokus och uthållighet på träningen!
299 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: ST-9002
 • Produktbeskrivning
 • Red AMP Stack 7:th Generation's aktiva ingrediensblandning består av:
  Grönt te extrakt innehåller höga halter av Polyfenoler (antioxidant), teanin och epigallokatekingallat (EGCG). Teanin samverkar och förstärker effekten av koffein. EGCG minskar bl.a bildandet av fria radikaler.

  Koffein är centralstimulerande som motverkar känslan av trötthet och har visat sig ha en positiv effekt på prestation, styrka och uthållighet. (300 mg/2 kapslar)

  Kolin är ett esseniellt ämne som hjälper till att tillverka acetylkolin. Ämnet är en viktig neruotransmittor som förbättrar signalerna mellan nerver och muskler. Kolin är även viktigt vid fettförbrättningen och upptaget av vitaminerna A, D, E och K.

  Niacin har effekt på vårat HDL-värde, dvs det goda kolesterolet som bl.a hjälper till att förhindra det “onda kolesterolet” (LDL) från att fasta i blodkärlen. Niacin har också effekt på förbränningen av näringsämnen.

  Coleus Forskoli extrakt höjer nivåerna av cAMP (cykliskt adenosinmonofosfat), kombinerat med koffein är intag av forskolin väldigt likt en adrenalinrush. Det är också detta som verkar ligga bakom forskolinets fettförbrännande egenskaper.


  Piperin är tillsatt för maximalt upptag av bl.a forskolin och koffein. Piperin har även som effekt att öka den termogena processen (temperaturhöjning) i kroppen, vilket ökar förbränningen, men minskar också trötthet och dämpar smärta vilket är positivt när man vill prestera maximalt (gå över smärttröskeln) som vid hårda träningspass.

  Innehåll1 kapsel2 kapslar
  Rosenrot (Rhodiola rosea)200 mg400 mg
  Koffein150 mg300 mg
  Niacin (Nicotinamid)125 mg250 mg
  Kolin DL-Bitartrate100 mg200 mg
  Coleus Forskoli Ekstrakt125 mg250 mg
  Grönt Te Extrakt50 mg100 mg
  Vitamin B6 (Pyridoxin)10 mg20 mg
  Piperin (från svartpeppar)2,5 mg5 mg
  Vitamin B12 (metylkobalamin)100 µg200 µg
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Rosenrot (Rhodiola rosea), Koffein, Niacin (nicotin-amid), Kolin DL- Bitartrat, Coleus Forskoli extrakt, Grönt Te (Camellia sinen sis), Vitamin B6 (Pyridoxin), Piperin (från svartpeppar- extrakt, Vitamin B12 (metylkobalamin), Klumpförebyggande medel E551, E470b, Kapsel: Bovint Gelatin.
  Dosering: 1 - 2 kapslar per dag.
  Överskrid inte 2 kapslar per dag.
  Förpackning: 50 kapslar (25 - 50 serveringar)
  Nettovikt: 50 g
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Övrigt: Bör ej användas av ammande, gravida eller personer som är överkänsliga mot koffein.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även