Laddar
13
Finnlo by Hammer

Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2023*, Finnlo by Hammer

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Bästa Multigym 2023 med över 100 olika övningsalternativ!
Ett smidigt multigym som ger tyst och funktionell träning för hela kroppen.

Multigymet har sofistikerat kabelsystem med många justerbara glidpostioner och revolutionerande motståndsteknik, TNT.

Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force har revolutionerat styrketräningen!
Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med den rymdkvalificerade motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 100 kg (2 x 50 kg) och drivs helt ljudlöst.

Utsedd av bäst-i-test.se till:
Bäst i test Multigym 2023
14499 kr / 12549 kr
12979 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 12979 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: HM-3842
H

Hem

För träning i hemmet.

Detta är en produkt som passar utmärkt för träning i ditt hem.

 • Produktbeskrivning
 • Vid köp, tänk på att det ska vara orginalet!
  Endast på originalet från FINNLO Bio Force finner du originalsäkerhetskvalité.

  Inställningarna på FINNLO Bio Force är enkla:
  Genom en skjut/låsmekanism kan motståndet med ett handtag regleras i 2,25kgs steg per sida, utan att du behöver kliva av. Med samma övningsutförande möjliggör den tvåsidiga motståndsinställningen en balans på träningen för kroppens svagare muskler.

  Tillsammans med ett utvecklat kabelsystem och flera ställbara dragpositioner erbjuder Bio Force Multigym över 100 olika träningsmöjligheter. Fyra dragpunkter per sida i axelhöjd ger fyra olika träningsområden för bröst och armträning likväl som att specifikt träna utvalda muskler. Två fotremmar skapar möjlighet för en omfattande träning av de undre benen. Adduktorer, abduktorer och de bakre benmusklerna kan härmed enkelt tränas. För stående eller knästanede övningar kan sitsen enkelt tas bort. Och som coach finns alla övningar och beskrivningar samt bilder i en träningsmanual.

  Perfekt för hemmabruk, Bio Force väger bara 67 kg och med transporthjulen kan den enkelt förflyttas.


  Utsedd av bäst-i-test.se till:
  Bäst i test Multigym 2023

   
 • Egenskaper
 • Färg: svart/antracit
  Dimensioner:  
  Längd: 125 cm
  Bredd: 165 cm
  Höjd: 208 cm
  Tekniska detaljer:  
  Motstånd: 100 kg (2 x 50 kg)
  Motståndsnivåer: Justerbar i steg om 2.25 kg
  Dynor: Vertikalt justerbar samt avtagbar sits för stående träning.
  Antal användare/stationer: 1
  Transporthjul: Ja
  Medföljer: Latsstång, enhands draghandtag
  Manual: Engelska
  Vikt: 67 kg
  Max användarvikt: 135 kg
  Övrigt: Mer än 100 övningsmöjligheter!, Butterfly, bänkpress, latsdrag, benspark, armcurl, rodd, tricepspress, benpress, benlyft, magträning, bilateral träning och mycket mer. Inga vikter som blockerar pga den innovativa TNT-Motstandsystemet (Total Nitrocell Technology) för mjuk och tyst rörelse utan de traditionella viktmagasinen.

  Bio Force Tillbehörsset med låda (HM-3811) medföljer EJ. De tillbehör som medföljer listas ovan under medföljer.

  Utrymme vid användning 170 x 225 x 208 cm
  :  
  Visningsexemplar: Demo ex finns uppställd i Butiken Skövde, Kåsatorpsvägen 9.
 • Mer info
 • "FINNLO Bio Force - Men’s Health testvinnare med motstånd upp till 100kg. Revolutionerande motståndsteknologin TNT: Inga vikter, inget buller, inga stora rörelser för motståndsreglering.
  Gymkvalitet och idrottsspecificerade träningsmöjligheter. Perfekt för fitness- och styrketräning. Tusentals entusiastiska användare! Med Multigym FINNLO Bio Force kan du effektivt och professionellt bygga muskler för hela kroppen. Det patenterade motståndsystemet erbjuder en sensationellt jämn och smidig rörelse. Träning av varje muskeldel täcks perfekt av en eller flera övningar. Multigym FINNLO Bio Force möjliggör både en snabb och definierad muskelbyggnad på gymnivå. Du förblir oberoende av öppettider och kan oavsett tid lyckas med din dagliga träning. FINNLO Bio Force garanterar en träning på gymnivå och erbjuder fria rörelsemönster och extra många träningsvarianter – med litet behov av utrymme. Inga viktskivor och inget buller. Helt enkelt perfekt för var lägenhet.

  Beroende på träningsmål kan du med ett Multigym FINNLO Bio Force bygga muskler, stabilisera en svag hållning eller träna viktiga muskelgrupper för din idrott. Genom en varierande träningsintensitet och antal upprepningar förbättras olika typer av styrka: Maximal styrka, kraft, reaktivstyrka eller uthållighet. Redan efter 4 veckors träning med en Bio Force fran FINNLO ser du en tydlig effekt på dina träningsmål och önskad muskelbyggnad. De många träningsmöjligheterna med fria rörelsemönster ger en målinriktad och isolerad muskelträning. Din kropp blir ändamålsenlig och får en helhetsträning.

  FINNLO Multigym Bio Force – innovativ och effektiv träning
  Revolutionerande TNT motståndsteknologi
  Finnlo Bio Force Multi-Gym Med motståndstekniken TNT är multiträningsstationen FINNLO Bio Force det första hemmagymmet i världen som inte kräver vanliga viktmagasin. TNT-systemet består av kvävefyllda cylindrar som skapar en särskilt effektiv och jämn belastning under hela träningen. Träningen blir inte bara helt tyst utan har även en avgörande säkerhetsfördel i hushåll med barn då inga viktskivor kan falla omkull.
  Den snabba enhandsjusteringen på FINNLO Bio Force har ännu en avgörande fördel jämfört med andra konventionella multigym på marknaden. På bara några sekunder kan du ändra motståndet utan att ställa dig upp och därmed höja intensiteten i din träning, och det med bara en hand. Effektiva superuppsättningar (Snabbt byte av motstånd under en träningssekvens för ökad muskelstimulering) kan utföras på ett professionellt sätt.
  Motståndet kan med Bio Force justeras i 2.25-kgs steg med en maxbelastning på 100 kg. Genom att ställa in det tvåsidiga motståndet kan den svagare halvan av kroppen kompenseras och jämnas ut. Denna egenskap finner du oftast bara hos professionella gym.

  Otroliga mängder av övningar och variationsmöjligheter
  Bio Force kabelsystem ger mycket flexibla träningsmöjligheter. Med över 100 olika övningar kan du sätta ihop ditt eget individuella träningsprogram. Även under utförandet av en övning kan du enkelt mitt i rörelsen byta till en annan. För att optimalt kunna utföra övningarna så ingår det en utförlig manual med beskrivningar och illustrerande bilder med start- och slutposition samt en övningsöversikt för kvinnor och män. Allt sammanställt och överskådligt i en kvalitativ nylonmapp.

  Den komfortabla och ergonomiska dynan kan enkelt tas bort i en handvändning. Det ger träningsmöjligheter att träna adduktorerna och abduktorerna, curlövningar ståendes, crosscableövningar och många mer avancerade övningar. För optimal anpassning till varje enskild kroppslängd och kroppsbyggnad kan sitsen självklart justeras i höjdled. FINNLO Bio Force är därför lämplig även för personer över 2 meter."
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Kolla Multigym Autark 10.0, Finnlo Maximum hos SportGymButiken.se
Finnlo Maximum
L

Multigym Autark 10.0, Finnlo Maximum

53999 kr
Beställningsvara 4-10 veckor
Kolla in Multigym X7, Master hos SportGymButiken.se
Master Fitness
L

Multigym X7, Master

23000 kr
Tillfälligt slut
Kolla in Multigym X9, Master hos SportGymButiken.se
Master Fitness
L

Multigym X9, Master

28200 kr
Tillfälligt slut

Andra köpte även

Kampanj
Kolla in Pusselmatta Parquet, 185x120 cm, Finnlo hos SportGymButiken.se
Finnlo by Hammer

Pusselmatta Parquet, 185 x 120 cm, Finnlo By Hammer

795 kr Ordinarie pris: 899 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Kolla in Vinylhantlar Black, JTC Power hos SportGymButiken.se
JTC POWER

Vinylhantlar Black, JTC Power

fr. 53 kr Ordinarie pris: fr. 175 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Kolla in Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power hos SportGymButiken.se
JTC POWER

Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power

6494 kr Ordinarie pris: 7598 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Löpband Mill 30 *Bäst i test 2024*, Abilica
Abilica
H

Löpband Mill 30 *Bäst i test 2024*, Abilica

11899 kr Ordinarie pris: 11975 kr
Tillfälligt slut