Fri frakt över 799 kr  |

 Telefon: 0500-42 87 00 | 
Kolla in Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapslar, Swedish Supplements hos Spor

Se fler bilder:
Köp Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapslar, Swedish Supplements hos SportGymB
Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapslar, Swedish Supplements

Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapslar, Swedish Supplements

Swedish Supplements

Vitamin & Mineral Complex från Swedish Supplements är en unik sammansättning där vitaminer och mineralerna är uppdelade i två olika kapslar.

Vitamin & Mineral är ett AM and PM system där ämnen som lämpar sig att ta på morgonen är för sig i en kapsel samt ämnen som är vanliga att använda för återhämtning och vila finns i kapsel för kvällen.

- Unik vitamin- / mineralprodukt uppdelad på två olika kapslar
- Tag vitaminerna på morgonen och mineralerna på kvällen
- Totalt 24 vitaminer och mineraler
- Med 5 olika växtextraktArtikelnummer:
OL-11505
Antal: 

  • 14 Dagar öppet köp
  • Fraktfritt över 799 kr
  • Köp nu. Betala sen, dela upp betalningen
Kundbetyg:
Betyg på Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapslar, Swedish Supplements i gruppen Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler hos Sportgymbutiken.se
Leveranstid:
Pris: 399 kr

Totalt innehåller denna produkt hela 29 aktiva ingredienser. När vitamin & Mineral complex skapades har forskare från Swedish Supplements lyft fram alla dessa faktorer och tittat på när under dygnet vi har som mest behov av olika ämnen? Vilka ämnen samarbetar i synergi i kroppen? Svaret kommer i detta system.

Anledningen till de stora doserna av näringsämnen i Vitamin & Mineral Complex är att den framförallt är framtagen för idrottare. Kontinuerlig fysisk aktivitet medför ett ökat behov av vitaminer och mineraler.

I kroppen fyller vitaminerna och mineralerna ett mycket stort antal roller då de är involverade i ett omfattande antal biokemiska processer och vävnader. Ett axplock på dessa funktioner är:

Vitamin Day Formula:
Den perfekta starten på dagen. Denna kaspel är en riktig näringsbomb som bland annat praktiskt taget alla nödvända vitaminer för kroppen samt örtextrakt av ginseng och rosenrot.
Rosenrot och Ginseng innehåller adaptogener motverkar trötthet och ger energi. Vitamin Day kapseln innehåller även guarana, vilket ger dig en koffeinmängd motsvarande en kopp kaffe.

De olika vitaminerna har mängder av positiva funktioner, och vi kan sammanfatta det lite kort till att de bidrar till normal funktion av: syn, hud, slemhinnor, immunsystem, järnomsättning, energiomsättning, nervsystem, muskelfunktion,
benstomme, blodkoagulation, hjärtfunktion, syntes och omsättning av steroidhormoner, vitaminer och neurotransmittorer, mental skärpa och vakenhet, protein- och glykogenomsättning, hår, röda blodkroppar, syretransport, ämnesomstättningen.
Flera av vitaminerna i Vitaminkapseln som du tar på morgonen bidrar också till minskad trötthet och utmattning och verkar antioxidativt.

Mineral Night Formula:
Kvällsdosen av Vitamin & Mineral Complex från Swedish Supplements innehåller flera rogivande ämnen som hjälper kroppen att slappna av och varva ner.
Ett brett spektra av mineraler förstärkta med noggrant utvalda örtextrakt, till exempel kamomillextrakt som traditionellt används som rogivande tonikum och verkar muskelavslappnande. En perfekt avslutning på en tuff dag med träning!

De olika mikronutrienterna har flera positiva effekter, och vi sammanfattar de flesta här som bidrar till normal funktion av: nervsystemet, blodtrycket, muskelfunktion, proteinsyntes, energiomsättning, benstomme, elektrolytbalansen,
immunsystemet, synförmåga, hud, hår, naglar, testosteronnivåer i blodet, fertilitet och reproduktion både hos kvinnor och män, pigmentering av hår och hud, bildning av bindväv, sköldkörtelfunktion, spermieproduktion hos män, hår, hud, naglar, blodsockernivåer, omsättning av makronäringsämnen,
produktionen av skörldkörtelhormoner, samt bidrar till normal kognitiv funktion.
Många av mineralerna och mikronutrienterna i Mineral Night Formula bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Innehåll / Ingredienser: Vitamin:
Askorbinsyra, Rhodiola rosea, Paullinia Cupana, Panax ginseng, paraaminobensoesyra, alfaliponsyra, nikotinamid, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, pantotensyra, tiaminhydroklorid, järnfumarat, betakaroten, retinylacetat, d-biotin, folsyra, kolekalciferol, menakinon-4, cyanokobalamin, klumpförebyggande medel (E460, E551), kapsel (bovint gelatin).

Mineral:
Magnesiumcitrat, L-teanin (Camellia sinensis), Matricaria chamomilla, d-alfatokoferylsuccinat, kaliumcitrat, zinkglukonat, kopparglukonat, manganglukonat, natriumselenat, kromsulfat, kaliumjodid, klumpförebyggande medel (E460, E551), kapsel (bovint gelatin).
Dosering: Vitamin: Tag 1 kapsel på morgonen med frukost.
Mineral: Tag 1 kapsel till kvällsmåltid. För bästa absorption undvik att ta kapseln tillammans med Kalciumrika livsmedel som mejeriprodukter.
Förpackning: 60 tabletter (60 serveringar)
Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.

Tillbehör till Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapslar, Swedish Supplements

Wave Shaker, black, 600 ml, Gorilla Wear
En praktisk shaker från Gorilla Wear i snygg design och tillverkad i kvalitetsplast utan l...
Gorilla Wear Gear
69 kr


Se fler varor
Citrulline Malate, 250 g, Swedish Supplements
Ett extra tillskott av citrullinmalat från Swedish Supplements som är en icke-essentiell...
Swedish Supplements
279 kr

Lifestyle Whey, 900 g, Swedish Supplements
Ett prisvärt vassleprotein från Swedish Supplements som innehåller 34 doser av v...
Swedish Supplements
fr. 229 kr

Massive Mass, 3.5 kg, Swedish Supplements
Massive Mass är en effektiv gainer från Swedish Supplements som finns i många h...
Swedish Supplements
489 kr

Project X Nootropic, 320 g, Swedish Supplements
Project X PWO från Swedish Supplements täcker alla baser en bra PWO ska innehålla, ...
Swedish Supplements
399 kr

Andra köpte även
Vitamin D, 100 tabletter, Self
Solljus på burk

Vitamin-D3 (kolekalciferol) som är den aktiva formen av D-vitamin ...
Self Omninutrition
103 kr
159 kr

Muscle ZMA, 120 kapslar, Self
Pantotensyra (ZMA) bidrar till syntesen och metabolismen av steroidhormoner, zink bidrar till att ...
Self Omninutrition
249 kr