Laddar
Self Omninutrition

Muscle ZMA, 120 kapslar, Self

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Pantotensyra (ZMA) bidrar till syntesen och metabolismen av steroidhormoner, zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Zink, magnesium och B6 förbrukas snabbt vid hård träning och brist på något av dessa ämnen är vanlig bland aktivt tränande personer, idrottare i synnerhet. I många fall spelar det manliga könshormonet en avgörande roll när det gäller prestationsökning, tillväxt av muskelmassan och återhämtningen.

- Energigivande ämnesomsättning
- Zink, Magnesium, Vitamin B6, B5
- Normala testosteronnivåer
249 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: 13-8347
 • Produktbeskrivning
 • Zink, magnesium och B6 förbrukas snabbt vid hård träning och brister på någon av dessa är vanlig bland aktivt tränande personer, speciellt idrottare. I många fall är det manliga könshormonet som spelar en avgörande roll när det gäller prestations ökningar, tillväxt av muskelmassan och återhämtningen. Intag av denna formula effektiviserar aktiviteten av det manliga könshormonet i kroppen.

  InnehållPer 1 kapsel%RDI*
  Magnesiumcitrat125 mg33 %
  Pantotensyra18 mg300 %
  Zinkglukonate10 mg100 %
  Vitamin B63.5 mg250 %
  *Rekommenderat dagligt intag
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Magnesium, Pantotensyra, Zink, Vitamin B6

  Mineral-vitamin mix (zink monometetionon, zink-citrat-glukonat, magnesium-citrat-glukonat, Ca-d-pantotenat, pyridoxin HCI, klumpförebyggandemedel (E460, E551), kapsel (gelatin, färgämne:E120, E172, E171, E131)
  Dosering: Tag 1 kapsel per dag
  Förpackning: 120 kapslar (120 serveringar)

  Nettovikt: 120 g
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Ursprungsland: Sverige
  Övrigt: Tillverkas i en fabrik som hanterar mjölk ägg och soja.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även