Laddar
25
-24%
Strength Sport Nutrition

Magnesium Glycinate, 90 kapslar, Strength

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Ett högdoserat magnesiumtillskott från Strength som är oerhört lätt för kroppen att tillgodogöra sig tack vare magnesium glycinatets höga biotillgänglighet.

Magnesium har positiva effekter och är nödvändigt för en god elektrolytbalans, vilket i sin tur påverkar musklerna funktioner. Brist på magneisum kan bland annat ge minskad proteinsyntes, muskelvärk och kramper, trötthet och sämre koncentrationsförmåga.

- Lätt för kroppen att ta upp
- Känsliga magar klarar av magnesium glycinat
149 kr / 112 kr
149 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 149 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: ST-179
 • Produktbeskrivning
 • Glycinatformen gör det enkelt för korppen att transportera magnesium genom tramslemhinnan och vidare ut i cellerna. Magnesium Glycinat gör att känsliga magar enkelt klarar av ett tillskott av magnesium.

  Innehåll1 kapsel2 kapslar
  Magnesiumbiglycinat855 mg1710 mg
  - varav elementärt magnesium100 mg
  (27 % av DRI)
  200 mg
  (54 % av DRI)
  DRI = dagligt referensintag
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Magnesiumbisglycinat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Kapsel (bovint gelatin).
  Dosering: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid
  Förpackning: 90 kapslar (45-90 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Övrigt: Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas och inte användas som ett alternativ till en välbalanserad kost.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även