Laddar
14
-2200 kr
Finnlo by Hammer

Multigym Bio Force Extreme Sixpack Plus *Bäst i test 2023*, Finnlo by Hammer

Medelbetyg 3 av 5 Antal betyg 1
Bästa Multigym 2023 med över 100 olika övningsalternativ!
Ett smidigt multigym som ger tyst och funktionell träning för hela kroppen.

Multigymet har sofistikerat kabelsystem med många justerbara glidpostioner och revolutionerande motståndsteknik, TNT.

Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force har revolutionerat styrketräningen!
Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med den rymdkvalificerade motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 125 kg (2 x 62,5 kg) och drivs helt ljudlöst.

Utsedd av bäst-i-test.se till:
Bäst i test Multigym 2023
16199 kr / 13999 kr
13999 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 13999 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: HM-3841
H

Hem

För träning i hemmet.

Detta är en produkt som passar utmärkt för träning i ditt hem.

 • Produktbeskrivning

 • Vid köp, tänk på att det ska vara orginalet!
  Endast på originalet från FINNLO Bio Force finner du originalsäkerhetskvalité.

  Inställningarna på FINNLO Bio Force är enkla:
  Genom en skjut/låsmekanism kan motståndet med ett handtag regleras i 2,25kgs steg per sida, utan att du behöver kliva av. Med samma övningsutförande möjliggör den tvåsidiga motståndsinställningen en balans på träningen för kroppens svagare muskler.

  Tillsammans med ett utvecklat kabelsystem och flera ställbara dragpositioner erbjuder Bio Force Multigym över 100 olika träningsmöjligheter. Fyra dragpunkter per sida i axelhöjd ger fyra olika träningsområden för bröst och armträning likväl som att specifikt träna utvalda muskler. Två fotremmar skapar möjlighet för en omfattande träning av de undre benen. Adduktorer, abduktorer och de bakre benmusklerna kan härmed enkelt tränas. För stående eller knästanede övningar kan sitsen enkelt tas bort.

  Perfekt för hemmabruk, Bio Force Extreme Sixpack Plus väger bara 78 kg och med transporthjulen kan den enkelt förflyttas.


  Utsedd av bäst-i-test.se till:
  Bäst i test Multigym 2023

 • Egenskaper
 • Färg: svart/antracit
  Dimensioner:  
  Längd: 134 cm
  Bredd: 168 cm
  Höjd: 210 cm
  Tekniska detaljer:  
  Motstånd: 125 kg (2 x 62.5 kg)
  Motståndsnivåer: Justerbar i steg om 2.25 kg
  Dynor: Komfortdyna i Ergo-Design
  Vertikalt justerbar samt avtagbar sits för stående träning.
  Antal användare/stationer: 1
  Transporthjul: Ja
  Medföljer: Latsstång, 2 x enhands draghandtag, 2 x fotmanschetter och Rep för magträning AB-Strap
  Manual: Engelska
  Vikt: 78 kg
  Max användarvikt: 135 kg
  Övrigt: Mer än 100 övningsmöjligheter!, Butterfly, bänkpress, latsdrag, benspark, armcurl, rodd, tricepspress, benpress, benlyft, magträning, bilateral träning och mycket mer. Inga vikter som blockerar pga den innovativa TNT-Motstandsystemet (Total Nitrocell Technology) för mjuk och tyst rörelse utan de traditionella viktmagasinen.

  Bio Force Tillbehörsset med låda (HM-3811) medföljer EJ. De tillbehör som medföljer listas ovan under medföljer.

  Utrymme vid användning 180 x 228 x 208 cm
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 3 av 5 Antal betyg 1
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  Omdöme 3 av 5
  Martin
  | 2018-05-24
  Antal positiva röster 0 | Antal negativa röster 0
  Tycker att gymmet ger ett gediget intryck och de flesta av delarna håller bra kvalitet. Monteringsanvisningarna var lätta att följa och välstrukturerade. Det hydrauliska motståndet ger jämt och naturtroget motstånd och känns inte alls ''svampigt'' vilket jag var lite orolig för.

  Har dock en del kritik mot gymmet som jag tänkte nämna:

  För det första så är det maximala motståndet som man kan träna med, 125 lbs, på VARJE sida dvs. 250 lbs = ca 114 kg totalt och INTE 125 kg som det står i produktbeskrivningen. Det här tycker jag är falsk marknadsföring och det är ganska illa att till och med den här felaktiga informationen finns med på Hammers officiella svenska hemsida. Man är tvungen att kolla in den amerikanska hemsidan för Hammer för att få korrekt information dvs. att det är 250 lbs. max motstånd. Dock så stämmer produktbeskrivningen för den billigare Bio Force-varianten, som enligt denna ska ha 100 kgs max motstånd. Där är max motstånd just 220 lbs = 100 kg.

  Den huvudsakliga anledningen till att jag köpte den här Extreme sixpack plus-versionen var just att motståndet skulle vara på 125 kg istället för 100 kg. Nu klarar jag mig väl bra på 114 kg men rätt ska vara rätt.

  Tycker också att det är ganska omotiverat att ta 3000 kronor mer för Extreme sixpackplus-varianten där man endast får 25 kg mer motstånd (eller snarare 14 kg mer som det egentligen visade sig att vara), annan sittdyna och ett tricepsrep (290 kronor). Men det här är ju inte sportgymbutikens fel utan Hammer som har så stor prisskillnad på de två versionerna av gymmet.

  Ovannämnda tricepsrep är en annan felaktighet i produktbeskrivningen (eller åtminstone sportgymbutiken.se's produktbeskrivning). Detta ''tricepsrep'' är egentligen ett magrep (som dock även går att använda för att träna triceps med). Jag förstod inte det här och beställde därför även detta magrep separat. Så nu har jag två likadana magrep och blir tvungen att skicka tillbaka det ena repet.

  Sedan tycker jag antalet gymövningar som man sägs kunna utföra med gymmet, känns ganska uppblåst. Det står i produktbeskrivningen att man kan träna över 100 olika övningar men många av dessa är snarlika och skiljer sig bara i att det är enarmsfattning istället för tvåhandsfattning eller annan vinkel på greppet. Räknar man bort alla dessa ''dubblettövningar'' så hamnar nog det verkliga antalet övningar på inte mer än 50 stycken vilket iofs är mer än tillräckligt.

  Vissa av dessa övningar (har inte testat alla) går heller inte att utföra med gymmet (åtminstone på tung vikt). Stående rodd med båda händerna gör, på tung vikt, att hela gymmet svajar och nästan välter. Kör man enarmsrodd så fungerar det dock bra.
  Även det medföljande magrepet tycker jag fungerar dåligt på lite tyngre vikter och känns oigenomtänkt överlag. För att t ex.utföra en ''crunch'' (magövning) på ett, för mig, vettigt motstånd för magen, så behöver jag hålla mot mycket med händerna vilket gör att jag blir mer trött i händerna än vad jag blir i magen. Handtaget på detta magrep är helt enkelt för klent utformat. Då fungerar istället de vanliga handtagen bättre att utföra denna övningen med.

  Slutligen så tycker jag plastdelarna som ska hålla kabeln på plats i rulltrissan, är i vekaste laget. Tränar man på tyngre motstånd så kan ibland kabeln hoppa ur läge för att denna plastdetalj (vet inte vad det kallas) inte orkar hålla mot. Denna del borde istället vara gjord i metall. Nu inträffar det här nog bara i 99 % av fallen, om man samtidigt trycker kablarna för långt ner/bort i bottenläget.

  Överlag känns det inte som att de testat om alla övningar som man sägs kunna utföra går att göra på lite tyngre motstånd.

  Men i överlag så är jag ändå, trots mycket kritik, ganska nöjd med gymmet och det känns skönt att slippa åka till gymmet och istället kunna träna igenom hela kroppen hemma.

  Betyget blir en stark 3:a

Tillbehör

Se fler varor

Multigym ProfiGym C400, Insportline
inSPORTline
H

Multigym ProfiGym C400, Insportline

29999 kr
10-15 arbetsdagar
Kampanj
-20%
Multigym Multi 4 ST, Abilica
Abilica
H

Multigym Multi 4 ST, Abilica

12749 kr Ordinarie pris: 15999 kr
Tillfälligt slut

Andra köpte även

Kampanj
-10%
Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2023*, Finnlo by Hammer
Finnlo by Hammer
H

Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2023*, Finnlo by Hammer

12979 kr Ordinarie pris: 14499 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-40%
Gåstav BungyPump, Number One
BungyPump of Sweden

Gåstav BungyPump, Number One

594 kr Ordinarie pris: 999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-10%
Gummifötter med vinterspets, BungyPump
BungyPump of Sweden

Gummifötter med vinterspets, BungyPump

89 kr Ordinarie pris: 99 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-14%
Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power
JTC POWER

Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power

6494 kr Ordinarie pris: 7598 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-8%
Hexhantel, gummi, JTC Power
JTC POWER

Hexhantel, gummi, JTC Power

fr. 119 kr Ordinarie pris: fr. 129 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-2000 kr
Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport
JTC SPORT
L

Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport

8999 kr Ordinarie pris: 10999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-600 kr
Gåstav BungyPump, Power
BungyPump of Sweden

Gåstav BungyPump, Power

799 kr Ordinarie pris: 1399 kr
2-5 arbetsdagar