Laddar
7
-7%
Finnlo by Hammer

Hemmagym Autark 600, Finnlo by Hammer

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Hemmagym AUTARK 600 - ett kompakt gym från FINNLO, med allt en fitnessfreak kan önska!


Du tränar butterfly, latsdrag och rodd, såväl som olika dragsvarianter, crunches och bensträck går alla lätt att utföra på AUTARK 600 hemmagym. Multigymet är utrustat med tricepsrep, latsstång och dragremmar för olika greppvarianter. Remmarna har en stor fördel: eftersom dina muskler måste spänna sig blir styrketräningen ännu effektivare. Du kan utan problem du träna armar, bröst, skuldror och rygg utan att behöva lämna ditt hem!

Hemmagymmet AUTARK 600 är utrustat med ett viktblock på 80 kg, uppdelat i 15 skivor à 5 Kg. På så sätt kan även avancerade styrketränare använda sig av denna station för att på bästa sätt bygga och definiera muskler på hela kroppen. Svaga problemzoner understöds och man bygger snygga muskler. Hemmagymmet utmärker sig med sina stabila stålrörsramar och kullagrade linhjul.

 • 80-kilos viktstack med 15 viktskivor à 5kg
 • Träningsmöjligheter till butterfly, latsdrag, rodd och bensträck
 • Cable Cross-funktion
 • Användarvikt 120kg
 • Kullagrade linhjul
14499 kr / 13470 kr
13799 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 13799 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: HM-3929
H

Hem

För träning i hemmet.

Detta är en produkt som passar utmärkt för träning i ditt hem.

 • Produktbeskrivning
 • Egenskaper
 • Färg: svart/antracit
  Dimensioner:  
  Längd: 190 cm
  Bredd: 115 cm
  Höjd: 196 cm
  Tekniska detaljer:  
  Viktmagasin: 80 kg
  Medföljer: tricepsrep, latsstång och dragremmar
  Manual: Engelska
  Vikt: 177 kg
  Max användarvikt: 120 kg
  Övrigt: Utrymme vid användning 290 x 215 x 196 cm
  Visningsexemplar: Demo ex finns uppställd i Butiken Skövde, Kåsatorpsvägen 9.
 • Mer info
 • Helkroppsträning tack vare Cable Cross-funktionen.

  Uppbyggnad och definition av muskler med ett kompakt hemmagym. Autark 600 från FINNLO är ett kompakt hemmagym som stimulerar alla de främsta muskelgrupperna. På minsta möjliga yta (enbart 290 x 215 x 196 cm behövs) kan du perfekt och intensivt träna bröst, rygg, skuldror, ben och armar. Den för Autark 600 typiska Cable Cross-funktionen hjälper dig bygga ett brett, muskulöst bröst. Den höga rörelseintensiteten ger extra intensiv stimulans av musklerna och effektiv uppbyggnad av ett brett, muskulöst bröst.

   

  Med FINNLO Autark 1500 kan följande mål uppnås:

  • Män: brett, muskulöst bröst
   Kvinnor: toning av bröst
  • Män: bred, muskulös V-form
   Kvinnor: starkare rygg
  • Män: kraftiga, definierade skuldror
   Kvinnor: toning av skuldror
  • Män: muskulösa överarmar
   Kvinnor: toning/definition av armar
  • Män: vältränade muskulösa ben
   Kvinnor: toning /definition av ben
  • Snyggt sexpack och definierade bröstmuskler

   

  FINNLO Hemmagym Autark 600 - Intensiv styrketräning Högre motstånd genom en träningsvikt på 80 kg
  FINNLO Kraftstation Autark 600

  Med ett motstånd på upp till 80 kg kan även vältränade styrketränare få ut det de behöver av FINNLO Autark 600 Hemmagym. Du ställer lätt och snabbt in vikten genom att justera de medföljande stiften på sidorna. Du kan blixtsnabbt ändra viktbelastning, t ex för extra intensiva sekvenser. Viktblocket på 80 kilo är uppdelat i 15 skivor à 5kg, så att en finjustering av träningsbelastningen hela tiden är möjlig.

  Varierade greppmöjligheter
  FINNLO Kraftstation Autark 600

  I paketet ingår professionella studiogrepp och stänger. Med den ergonomiskt utformade latsstången kan du lätt träna din ryggmuskulatur. Tricepsrepet kan användas till att bygga den bakre armmuskulaturen. De olika greppen och träningsvarianterna möjliggör en omfångsrik stimulans av din kropp, och därmed snabb och målinriktad muskeluppbyggnad. Det är just växlandet mellan enskilda övningsvarianter som stimulerar musklerna och ger optimala träningsresultat.

  Högkvalitativ utformning
  FINNLO Kraftstation Autark 600

  FINNLO Autark 600 hemmagym vilar på en stabil stålrörsram, och ger med sin rörstyrka på upp till 40 mm perfekt stabilitet och säkerhet. Alla repdragens rullmekanismer är kullagrade. Detta ger ryckfria, följsamma och tysta träningsrörelser.

  Speciella utrustningsdetaljer
  • Cable Cross-funktion: för mer varierad bröstträning. Det breda handtaget lägger från början av rörelsen målmedvetet belastningen på bröstmuskulaturen, och tillåter dig att variera mellan triceps och biceps. Med Cable Cross-funktionen definierar du ditt bröst samtidigt som du utför bröstpress och butterfly på bästa möjliga sätt.
  • Ryggdrag: Ryggstödets mellersta del kan justeras horisontellt för att ge dig den hållning du behöver för ryggdrag. Butterflyenheten kan för denna övning ställas in via snabbinställningsknappen på undersidan. En perfekt övning för en stark och muskulös rygg.
  • Abdominalt drag / crunches: Precis bakom huvudet vid sitsen befinner sig ännu en kabel, som gör att du kan träna hela bukmuskulaturen. Även laterala bukmuskler kan byggas upp och utvecklas optimalt med "Crunches”. Tack vare tricepsrepet finns många olika grepp- och dragmöjligheter. Autark 600 - professionell bukträning för ett attraktivt sexpack!
  FINNLO Kraftstation Autark 600

  För vidare träning av den övre ryggmuskulaturen, i synnerhet latissimus, bör du köra latsdrag mot bröst och nacke, men också stående rodd med repdrag. Här finns en bred, ergonomiskt utformad latsstång till ditt förfogande. Armmuskulaturen kan med den vridbara kullagrade curlstången eller genom tricepspress med kabeldrag tränas på bästa sätt. Även samarbets- och kombinationsövningar kan utföras på Autark 600 med hjälp av latissimusdrag eller på bröstpressen – för uppbyggnad av en imponerande armmuskulatur. Benen tränar du bäst med hjälp av bencurlen. Här kan du i stående eller sittande ställning stimulera den bakre respektive den främre lårmuskulaturen. Lårets inner- och yttersidor (adduktor-/abduktorträning) kan tränas effektivt med det medföljande fotledsbandet. De sistnämnda övningarna är speciellt populära bland kvinnor, då de hjälper till att motverka celluliter.

  FINNLO Autark 600 träningstips:

  FINNLO Autark 600 gör det möjligt att med högt motstånd bygga muskler och samtidigt definiera din kropp med hjälp av de flexibla greppvarianterna. För att bygga muskler bör du utföra ett måttligt antal repetitioner. Ställ in vikten på så sätt, att du kan genomföra cirka 8-12 repetitioner utan att trötta ut dig helt. Om du vill definiera kroppsformen bör du träna både styrka och uthållighet. Det innebär att du bör öka antalet repetitioner (ca 15 – 25 ggr) samt genomföra träningen med lägre vikt. Om du inte har så lång tid på dig att träna kan det vara bra att växla mellan antagonist muskelgrupper, det vill säga motsatta muskler som biceps och triceps. Med sådan träning sträcks den muskel som inte belastas, och kan därmed återhämta sig fortare. På så sätt kan du utföra fler repetitioner på kortare tid. Till exempel kan du växla mellan bicepscurl och tricepspress med kabeldrag. Genom belastning av triceps kan biceps slappna av och återhämta sig. Med Autark 600 finns det inga gränser – bli vältränad med minsta möjliga utrustning och kostnader, även hemma!

  Sammanfattning och översikt

  FINNLO Autark 600 är en omfångsrik multistyrkestation, som med sina 30 övningsvarianter och sin höga viktbelastning lämpar sig perfekt även för ambitiösa styrketränare. Styrketräning med Autark 600 ger snabb och effektiv muskeluppbyggnad, förstärker eventuella svaga punkter som rygg och ben, och definierar hela din kropp. Med högre antal repetitioner och mindre motstånd bränner du fler kalorier och blir av med mer fett, samtidigt som du förbättrar din styrka och uthållighet. Bröst, rygg, buk, armar, skuldror och ben – du kan optimalt träna alla viktiga muskelgrupper med Autark 600 från FINNLO. I paketet ingår varierade, professionella studioverktyg: en bred latissimusstång, Cable Crosshandtag, tricepsrep och en vridbar kullagrad curlstång. FINNLO Autark 600 träningsstation lyckas faktiskt kombinera de många olika träningsmöjligheterna med en platsbesparande utformning! Med mått vid användning på bara 190 x 115 x 196 cm (L x B x H) kan multigymmet ställas undan även i mindre lägenheter.

  Viktig produktinformation:
  • Motståndssystem: Viktskivor (15 st. à 5 kg)
  • 80-kilosmotstånd
  • Cable Cross-funktion med vridbart handtag för intensiv träning av bröst
  • Butterfly-/bröstpressenhet för professionella ryggdrag, ihopfällbar bakåt
  • Verktyg av gymkvalitet: bred latissimusstång, vridbar kullagrad curlstång, Cable Cross-handtag, tricepsrep för träning av armar och sexpack
  • Ryggdynor uppdelade i två delar
  • Komfortsits justerbar på höjden
  • Justerbar fotplatta för övningar i stående läge och rodd för övningar i sittande läge
  • Kullagrade rullmekanismer för smidig, enkel träning
  • Klädd i metall
  • Övningsvarianter: butterfly, bröstpress, latsdrag, bencurl, knäböj, armcurl, rodd, triceps (press och drag), Cable Cross, crunches, ryggdrag mm
  • Mått vid användning (L x B x H): 190 x 115 x 196 cm
  • Yta (L x B x H): 290 x 215 x 196 cm
  • Max vikt användare: 120 kg
  • Färg: antracit / svart
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Kampanj
-7%
Hemmagym Autark 600, Finnlo by Hammer
Finnlo by Hammer
H

Hemmagym Autark 600, Finnlo by Hammer

13470 kr Ordinarie pris: 14499 kr
2-5 arbetsdagar
ProfiGym C75, inSPORTline
inSPORTline
H

ProfiGym C75, inSPORTline

16799 kr
Tillfälligt slut
Multigym X9, Master
Master Fitness
L

Multigym X9, Master

28200 kr
Tillfälligt slut
ProfiGym C30, inSPORTline
inSPORTline
H

ProfiGym C30, inSPORTline

7209 kr
Tillfälligt slut

Andra köpte även

Kampanj
-40%
Gåstav BungyPump, Number One
BungyPump of Sweden

Gåstav BungyPump, Number One

594 kr Ordinarie pris: 999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-10%
Gummifötter med vinterspets, BungyPump
BungyPump of Sweden

Gummifötter med vinterspets, BungyPump

89 kr Ordinarie pris: 99 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-14%
Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power
JTC POWER

Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power

6494 kr Ordinarie pris: 7598 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-8%
Hexhantel, gummi, JTC Power
JTC POWER

Hexhantel, gummi, JTC Power

fr. 119 kr Ordinarie pris: fr. 129 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-2000 kr
Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport
JTC SPORT
L

Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport

8999 kr Ordinarie pris: 10999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-600 kr
Gåstav BungyPump, Power
BungyPump of Sweden

Gåstav BungyPump, Power

799 kr Ordinarie pris: 1399 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-10%
Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2023*, Finnlo by Hammer
Finnlo by Hammer
H

Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2023*, Finnlo by Hammer

12979 kr Ordinarie pris: 14499 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
-600 kr
Viktskivor Metall 25 mm, 4 x 5 kg, JTC Power
JTC POWER

Viktskivor Metall 25 mm, 4 x 5 kg, JTC Power

798 kr Ordinarie pris: 1398 kr
2-5 arbetsdagar