Laddar
Mutant

Mutant Madness, 30 servings, Mutant

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
En välsmakande och vansinnigt effektfull prestationshöjare från Mutant!

Mutant Madness är en PWO som tillverkats för aktiva människor som ägnar sig specifikt åt väldigt tung intensiv träning och är en produkt som enkelt byter trötthet och orkeslöshet mot energi och ett skarpt hyperfokus.

Varje dos ger 335 mg koffein och en optimal Mutant-mix av bland annat kreatin, L-arginin, L-citrullin, beta-alanin och flera andra aminosyror och ingredienser som bidrar till att både sinne och kropp är redo för hårda tag.

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
Leverans: 
Artnr: OP-mmr
 • Produktbeskrivning
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: L-Citrullin Malat, L-arginin HCl, CarnoSyn® Beta-alanin, Taruin, Aminosyror (L-Tyrosin), Surhetsreglerande medel (Äppelsyra, Citronsyra), Koffeinblandning (Kaffeextrakt av Arabicabönor, Blad från grönt te, Extrakt av vita teblad, extrakt av grön kaffeböna) L-theanin, Olivbladsextrakt, kanel, svartpepparextrakt, Klumpförebyggande medel (vaxartad majsstärkelse, risstärkelse, kiseldioxid, trikalciumfosfat, magnesiumoxid) natrulig och artificiell arom, färgämnen (kalciumkarbonat, brilliantblått), kaliumcitrat, MCT olja (kokos), sötningsmedel (sukralos, stevia (steviolglykosider))
  Energivärde / Näringsdeklaration (per servering): 0 kcal
  Fett: 0 g
  Kolhydrater: 0 g
  Protein: 0 g
  Dosering: Bland 0,5-1 skopa med ca. 230 ml vatten i en shaker och inta 30 minuter innan träningspasset.
  Börja med 0,5 skopa för att fastställa din toleransnivå. Bör ej tas senare än 4 timmar innan sömn och överskrid inte 1 servering på en 24-timmarsperiod.
  Förpackning: Nettovikt: 225 g (30 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Smak: blå hallon , fruit punch , peach mango , pineapple passion , roadside lemonade , sweet iced tea
  Övrigt: Tillverkat i en fabrik som hanterar ingredienser från mjölk, soja, vete, ägg, jordnötter, solrosfrön, nötter (kokosnötter, hasselnötter), kräftdjur och skaldjur.

  Bör inte intas av personer som ammar eller gravida och inte heller av människor som lider av ett medicinskt tillstånd eller tar viss medicin utan att rådfråga läkare.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen

  Du är välkommen att ge både ris och ros åt produkterna på sportgymbutiken.se


  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5.

  Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Tänk gärna på att formulera dig på ett trevligt sätt. Det är självklart inte tillåtet att skriva nedsättande och kränkande om person. Kommersiella budskap och spam raderas. Kort och gott använd ditt sunda förnuft.

  Inlägg som inte följer reglerna tas bort.
  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten!  Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även