Laddar
Sportlab

Turkesterone, 60 kapslar, Sportlab

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Turkesterone är en ecdysteroid som finns naturligt i i växten Ajuga Turkestanica plantan. Sportlab har valt att använda en planta som växer i Uzbekistan. Den växer även i Tajikistan men det är endast i Uzbekistan man förädlar och säljer extraktet.

- Turkesterone från Uzbekistan
- Högdoserad turkesterone

Ecdysteroider kan jämföras med testosteron men med en avgörande skillnad att det inte binder sig till androgena receptorer, och kan där med inte orsaka någon av de sidoeffekter (biverkningar) som testosteron gör. Men det stimulerar flera anabola processer i kroppen.

Av de ecdysteroider man känner till är det turkesteron som ger högst effekt. Turkesteron ökar även proteinsyntesen samt stöder muskelcellernas upptag av aminosyran L-Leucine vilket ger ökade förutsättningar för att bygga muskler.
399 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Leverans:  Tillfälligt slut...
Artnr: ST-9085
 • Produktbeskrivning
 • För bästa effekt verkar en dos på 500mg per dag vara tillräcklig. Att använda turkesteron i cykler om 8-12 veckor har visat sig effektiv även om produkten inte har några kända biverkningar vid längre användning.

  InnehållPer 1 kapselPer 2 kapslar
  Turkesteron-extrakt250 mg500 mg
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Ajuga Turkestanica ört-extrakt (10% turkesteron, 2% ajugasterone), mikrokristallin cellulosa.
  Kapsel: Gelatin, titandioxid.
  Dosering: Tag 2 tabletter en gång per dag.
  Förpackning: 60 tabletter (30 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även