Laddar
Sportlab

Ecdysterone, 60 tabletter, Sportlab

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Ecdysterone från Sportlab har i nyligen utförda studier på människor visat att gruppen som supplementerat med ecdysterone hade en markant ökad muskelmassa och även högre resultat i 1RM bänkpress jämfört med kontrollgruppen.

Ökningarna beror på ecdysteronets bindning till östrogen-receptorer (ER) vilket i sin tur leder till ökade nivåer av hormonet IGF1.

- Högre muskeluthållighet och bevisad styrkeökning
- Ökar dina naturliga hormonnivåer
- Ökad libido & vällust
349 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: ST-9090
 • Produktbeskrivning
 • Ecdysterone är en växtsterol som förekommer naturligt i vissa växter, och är ett av de mest förekommande hormonerna bland leddjur.
  Ecdysterone har funnits som kosttillskott under lång tid men det är först nu man tydligt i studier kan visa effekterna av ämnet.
  I nyligen utförda studier på människor visar gruppen som supplementerat med ecdysterone en markant ökad muskelmassa och även högre resultat i 1RM bänkpress jämfört med kontrollgruppen.
  Ökningarna beror på ecdysteronets bindning till östrogen-receptorer (ER) vilket i sin tur leder till ökade nivåer av hormonet IGF1.

  Sportlab Ecdysterone används med fördel till dig som vill öka dina naturliga hormonnivåer. Ecdysterone bör ej användas av tävlande idrottare.

  InnehållPer 1 kapselPer 2 kapslar
  Spenatextrakt155 mg310 mg
  - varav ecdysteron100 mg200 mg
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Ecdysteron, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseloxid.
  Kapsel: bovint gelatin
  Dosering: Tag 2 tabletter dagligen.
  Förpackning: 60 tabletter (30 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Övrigt: Ska inte användas som ett alternativ till eller ersätta en varierad och balanserad kost. Överdosering kan medföra hälsorisker.
  OBS! Rekommenderas EJ till tävlande idrottare.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även