Laddar
SHA Nutrition

Freaky PWO, 480 g, Kall Cola

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Freaky PWO från SHA Nutrition är ett prestationshöjande kosttillskott för dig som vill maximera din träning!

Men noggrant utvalda ämnen optimerar den din fysiska prestation.

- Ökar pump, energi och uthållighet
- 4500 mg beta-alanin
- 300 mg koffein
399 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: SHA-2003
 • Produktbeskrivning
 • Freaky PWO innehåller en kraftfull formula för att stimulera maximal muskelpump, knivskarp fokus och bättre uthållighet.

  Citrulline - Motverkar mjölksyran som uppstår vi tung/intensiv träning, ökar mängden blod i musklerna, ökar vaskularitet, och har en mycket positiv effekt på såväl kväveoxidnivåerna som på syretillförseln i kroppen. Flera studier har visat att citrullin har goda effekter på prestationsförmåga, träningsvärk, och uthållighet. Därtill har flera studier påvisat att tillskott av citruline också gett ett ökat muskeltryck. Citrullin hjälper inte bara till att öka kväveoxidnivåerna utan hjälper också till att avlägsna träningsinducerade toxiner och avfallsprodukter som ammoniak.

  Arginin- En icke-essentiel aminosyra men med många viktiga funktioner. Arginin hjälper bland annat till med produktionen av tillväxthormoner, insulin, hemogolbin, kollagen och annat. I prestationshöjande formula används arginin för dess positiva effekter på syreomsättning, förmågan att stimulera vävnadsreparation samt produktionen av kväveoxid. Men vad innebär detta i praktiken? Ökad vaskularitet. Studier har påvisat att den testgrupp som tagit 6g arginin innan träning hade en mycket större mängd blod i musklerna samt fått en ökad prestation i jämförelse med placebogruppen.

  Beta-alanin - Även denna en icke-essentiel aminosyra, med dess välkända bieffekt - att huden börjar klia och sticka. Men vad är det som händer egentligen? När beta-alanin tas upp i blodet omvandlas det till ämnet Karnosin. Karnosins primära uppgift är att hämma försurningen som uppstår i dina muskler. Detta innebär att Karnosin stabiliserar musklernas pH-värde och fördröjer/hämmar mjölksyra i musklerna, som uppstår vid b.la fysisk aktivitet. Fördelarna? Jo, i och med en fördröjning av mjölksyra i musklerna kan du kräma ur något mer ur musklerna och därtill förbättra proggressiv överbelastning och muskeltillväxt. En rad studier har påvisat den positiva effekten av beta-alanin och dess korrelation till fysisk aktivitet.
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Citrullin malat, beta-alanin, L-arginin, acetyl-l-karnitin, dimetylaminoetanol, druvkärnsextrakt (std 95% opc), rosenrot extrakt, natrium, L-teanin, koffein, piperin (svartpeppar extrakt), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), sötningsmedel (sukralos, ace-k), färgämne (ponceau 4r*).
  Dosering: Blanda 1-2 skopor (ca. 12-24 g) med ca. 2-4 dl vatten och inta 15-30 min innan fysisk aktivitet på relativt tom mage för bäst effekt. , Blanda 1-2 skopor (ca. 12-24 g) med ca. 2-4 dl vatten och inta 15-30 min innan fysisk aktivitet på relativt tom mage för bästa effekt.
  Förpackning: Nettovikt: 480 g (20-40 serveringar) , Nettovikt: 480 g (20-40 serveringer)
  Förvaring: Som med dom flesta pre-workouts så kan innehållet klumpa sig när innehållet kommer i kontakt med fukt/värme.
  Det är tillrådligt att alltid förvara produkten svalt samt att förbruka en öppnad burk inom 2 månader. , Som med dom flesta pre-workouts så kan innehållet klumpa sig när innehållet kommer i kontakt med fukt/värme.
  Det är tillrådligt att alltid förvara produkten svalt samt att förbruka en öppnad burk inom 2 månader.
  Smak: Cola
  Ursprungsland: Sverige
  Övrigt: OBS: Denna produkt innehåller en hög koffeinhalt (150-300 mg). Överskrid ej rekommenderad dagsdos!
  Bör ej intas mindre än 6 timmar före sänggående p.g.a risk för sömnlöshet.
 • Mer info
 • Innehåll1 skopa (12 g)2 skopor
  (24 g)
  Citrullin Malat 2:14500 mg9000 mg
  Beta-Alanin2250 mg4500 mg
  L-arginin1250 mg2500 mg
  Acetyl-l-karnitin750 mg1500 mg
  Druvkärnsextrakt
  (95 % opc)
  250 mg500 mg
  Rosenrot extrakt250 mg500 mg
  Natrium250 mg500 mg
  L-teanin200 mg400 mg
  Koffein150 mg300 mg
  Piperin
  (svartpeppar extrakt)
  35 mg70 mg
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även