Laddar
Star Nutrition

Magnesium, 90 tabletter, Star Nutrition

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Ett mineraltillskott från Star Nutrition som är högkoncenterat med hela 230,5 mg aktivt magnesium per per kapsel som absorberas lätt av kroppen och minskar trötthet och utmattning, förhindrar kramp och förbättrar sömnen.

Magnesium har positiva effekter på elektrolytbalansen, cellernas proteintillverkning samt upprätthållandet av god energiomsättning och normal muskelfunktion.
89 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Leverans:  Tillfälligt slut...
Artnr: FM-SN65775
 • Produktbeskrivning
 • InnehållPer 1 tablett
  Elementärt magnesium230.5 mg (61.5%*)
  *Procent av dagligt rekommenderat intag (DRI)
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Magnesiumcitrat, magnesiumoxid, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, stearinsyra) magnesiumbisglycinat, stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat).
  Dosering: Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid.
  Förpackning: 90 tabletter (90 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Övrigt: Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas och inte användas som ett alternativ till en välbalanserad kost.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även