Laddar
Self Omninutrition

Iso Whey Premium, 1 kg, White Chocolate Strawberry

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Self Omninutrition Iso Whey Premium – Maximal koncentration av aminosyror med ett mycket högt proteininnehåll.

- 96% protein, 0% fett, 0% kolhydrater
- Ökad muskelmassa
- Främjar återhämtningen
- Laktos och glutenfri
674 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  2-5 arbetsdagar
Artnr: 13-8584
 • Produktbeskrivning
 • Self Iso Whey Premium är ett vassleproteinisolat av högsta kvalitet, som erhållits genom en särskild behandling. Genom en innovativ tillverkningsprocess har man lyckats ta bort fett och kolhydrater, och erhållit utan tvekan det bästa proteinpulvret som finns på marknaden i forma av ett kosttillskott. Lämplig för alla personer som inte nöjer sig med ett vanligt vassleprotein utan kräver det bästa för sin kropp. Self Iso Whey Premium är rik på grenade aminosyror och har ett högt biologiskt värde på grund av dess utmärkta innehåll av essentiella aminosyror.

  Med dess höga smältbarhet som ger en snabb koncentration av aminosyror i blodet, är det lämplig att ta Self Iso Whey Premium direkt efter fysisk aktivitet, samt värdefull hjälp för alla som vill uppnå en hälsosam livsstil.

  - 96% protein, 0% fett, 0% kolhydrater
  - Ökad muskelmassa
  - Främjar återhämtningen
  - Laktos och glutenfri

 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Vassleproteinisolat (från mjölk, LACTOPREM98™), alanine, L-glutamin (GLNPEP™), arom, sötningsmedel (sukralos, E950). , Vassleproteinisolat (från mjölk, LACTOPREM98™), alanine, L-glutamin (GLNPEP™), arom, färgämne (162), sötningsmedel (sukralos, E950).
  Energivärde / Näringsdeklaration (per servering): 154 kcal
  Fett: 0 g
  Kolhydrater: 0 g
  Protein: 38.4 g
  Dosering: Blanda 1 skopa (40 g) pulver med 200 ml vatten eller mjölk i en shaker.
  Förpackning: Nettovikt: 1 kg (25 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Smak: choklad
  Ursprungsland: Sverige
  Övrigt: Kan innehålla spår av havre, ägg och soja.
 • Mer info
 • Micro whey 94% är det renaste proteinpulvret på marknaden, det innehåller rena isolerade proteinfraktioner från vassle och är nästan helt fett, kolhydrat och laktosfritt.

   

  De odenaturerade och skonsamt extraherade proteinfraktionerna i MW94% har en mängd fördelaktiga effekter för dig som tränar. Det höjer nivåerna av det uppbyggande hormonet IGF-1 i kroppen vilket ökar återhämtningstakten och ökar proteinsyntesen.

   

  Det har positiv inverkan på insulinkänsligheten vilket är otroligt viktigt vare sig du vill gå upp eller ner i vikt. Hög insulinkänslighet är en nyckelfaktor för muskelproteinsyntes och fettförbränning. Hög insulinkänslighet innebär att kroppen svarar bättre på det insulin som produceras av bukspottkörteln och det socker och kolhydrater du äter transporteras snabbare dit det hör hemma nämligen inuti dina celler för att ge näring åt energikrävande processer i dina celler eller för att lagras som glykogen till ditt nästa träningspass.

   

  Det tillför kroppen stora mängder Essentiella aminosyror inklusive stora mängder grenade aminosyror (BCAA) vilket ger en anabol signal till kroppen och är därmed både muskelbyggande och antikatabolt (minskar muskelnedbrytning) Höga halter BCAA i blodet säger till kroppen att det finns gott om byggstenar för protein (muskel) syntes.

   

  Proteinfraktionerna i MW94% stärker immunförsvaret och minskar därmed risken för förkylning och infektioner.

   

  Tack vare vissa a proteinfraktionerna i MW94% kan aminosyrorna tas upp utan att du tillför kolhydrater. Detta gör MW94% idealiskt som återhämtningsdryck under lågkolhydratdieter.

   

  Oavsett vad du väljer för basprotein ska du komplettera med MW94% för att tillföra de lättupptagliga hälsofrämjande och prestationshöjande proteinfraktionerna som du finner i MW94%

 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även