Laddar
SHA Nutrition

100 % Only Isolate, 900 g, Chai Latte

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
100 % Only Isolate från SHA Nutrition är ett vassleproteinisolat av högsta kvalitet, rik på grenade aminosyror och mycket högt proteininnehåll!

- 95 % protein, 1 % fett, 0% kolhydrater
- Ökad muskelmassa
- Främjar återhämtningen
- Laktos och glutenfri
499 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Leverans:  Tillfälligt slut
Artnr: SHA-1003
 • Produktbeskrivning
 • Only Isolate har genomgått en innovativ tillverkningsprocess, där man genom särskild behandling lyckats ta bort fett och kolhydrater, och erhållit utan tvekan det bästa proteinpulvret som finns på marknaden i form av ett kosttillskott.

  Only Isolate lämpar sig för alla personer som inte nöjer sig med ett vanligt vassleprotein utan kräver det bästa för sin kropp. Proteinet är rik på grenade aminosyror och har ett högt biologiskt värde på grund av dess utmärkta innehåll av essentiella aminosyror. Only Isolate är väldigt lättsmällt för kroppen vilket ger en snabb koncentration av aminosyror i blodet, därför är det lämplig att ta Only Isolate direkt efter fysisk aktivitet, samtidigt som det är en värdefull hjälp för alla som vill uppnå en hälsosam livsstil.

 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Vassleproteinisolat (mjölk), alanin l-glutamin, arom, färgämne (E162), sötningsmedel (aspartam* E-951, ace-K E950).
  *Innehåller en källa till fenylalanin. , Vassleproteinisolat (mjölk), alanin l-glutamin, arom, färgämne (E162), sötningsmedel (aspartam* E-951, ace-K E950).
  *Innehåller en källa till fenylalanin.
  Energivärde / Näringsdeklaration (per 100 g): 380 kcal
  Fett: 1 g
  Kolhydrater: 0 g
  Protein: 95 g
  Dosering: Blanda 1 rågad skopa (35 g) pulver med 300 ml vatten eller mjölk i en shaker.
  Kan användas när som helst under dagen med tas med fördel direkt efter träning.
  Förpackning: Nettovikt: 900 g (25 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Smak: Chai Latte
  Ursprungsland: Sverige
  Övrigt: Kan innehålla spår av havre, soja och ägg.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även