Laddar
Swedish Supplements

Project X Nootropic, 320 g, Swedish Supplements

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Project X PWO från Swedish Supplements täcker alla baser en bra PWO ska innehålla, men denna PWO tar steget längre och använder sig även av unika ingredienser så som igelkottstaggsvamp (Lion's Mane) och Zynamite!

Swedish Supplements har utvecklat en unik produkt för dig som söker det senaste inom PWO, för dig som söker knivskarp fokus, ökad explosivitet och muskelpump.

- Knivskarpt fokus
- Igelkottstaggsvampen (Lion's Mane) och Zynamite
- 13 aktiva ingredienser

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
Leverans: 
Artnr: OL-SS-10558r
 • Produktbeskrivning
 • Segmentet PWO är under ständig utveckling. Vissa saker är konstanta och det är de ingredienser som utgör ryggraden eller basen i en solid PWO. Project X PWO från Swedish Supplements har en rejäl ryggrad och innehåller alla grundläggande ingredienser som förväntas.

  Hit hör kreatin, beta-alanin, citrullin och koffein. Samtliga är tillsatta i noggrant uppmätta doseringar. Utöver dessa ingredienser så finner du det som gör denna PWO så unik och det är ämnen så som igelkottstaggsvamp (lion´s mane), Zynamite®, citikolin och yerba mate. Dessa ingredienser får denna produkt att sticka ut från mängden.

  Igelkottstaggsvamp har i studier visats sig förbättra mental fokus och vakenhet, fysisk prestation, den har också positiva metaboliska egenskaper.

  Citikolin är en kemisk form av kolin och anses vara ett potent nootropiskt näringsämne för hjärnans hälsa. Det ökar aktiviteten av mitokondrier i celler och höjer nivåerna av ATP. Effekten är mer fokus och energi på samma gång.

  Zynamite® är en intressant förening från mangoblad. Det är en helt naturlig evidensbaserad nootropic och sportprestandaingrediens, stödd av flera kliniska studier. Zynamite® används för att ge energi till mentala och fysiska prestationsformuleringar. Bland fördelarna för sportprestanda är minskade laktatnivåer, ökad VO2 max, ökad toppeffekt.

  Innehåll:8 g
  (0,5 skopa)
  16 g
  (1 skopa)
  L-citrullinmalat2000 mg4000 mg
  Beta-Alanin1750 mg3500 mg
  Trikreatinmalat1000 mg2000 mg
  Kreatinmonohydrat500 mg1000 mg
  Tyrosin500 mg1000 mg
  Taurin500 mg1000 mg
  Igelkottstagsvamp
  (lion´s mane)
  250 mg500 mg
  Koffein150 mg300 mg
  Citikolin150 mg200 mg
  L-Glutation100 mg200 mg
  Yerba mate-extrakt100 mg200 mg
  Zynamite®75 mg150 mg
  Vitamin B35 mg10 mg
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: L-Citrullinmalat, beta-alanin, trikreatinmalat, kreatinmonohydrat, L-tyrosin, taurin, surhetsreglerande medel, (citronsyra), igelkottstaggsvamp extrakt (Hericium erinaceus), aromer, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), sötningsmedel (aspartam), koffein, citikolin, L-glutation, yerba mate-extrakt (blad) (Ilex paraguariensis), Zynamite® (mangobladextrakt [Mangifera Indica]), färg (brilliantblått), sötningsmedel (acesulfam-K), niacinamid.
  Energivärde / Näringsdeklaration (per servering): 0 kcal
  Fett: 0 g
  Kolhydrater: 0 g
  Protein: 0 g
  Dosering: Mät upp 1 skopa pulver (20 ml/16 g) och blanda med 200-300 ml kallt vatten. Drick 20 – 30 minuter före träning. Utvärdera alltid personlig tolerans genom att börja med halva mängden (10 ml/8 g)
  Förpackning: Nettovikt: 320 g (20-40 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Ursprungsland: Sverige
  Övrigt: Innehåller koffein (300 mg per dos). Överskrid ej rekommenderad dagsdos!

  Bör ej intas mindre än 6 timmar före sänggående p.g.a risk för sömnlöshet.

  Rekommenderas ej för barn, gravida, eller ammande kvinnor.
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även