Laddar
Booty Builder

Booty Builder 7.0

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Booty Builder är ett helt nytt fenomen i gymvärlden och är en innovativ träningsmaskin för att öka styrka och rörlighet i höfterna såväl som ge en funktionell råstyrka i vardagen som kommer väl till hands i flera olika sporter och idrotter och sist men inte minst forma en riktigt vältränad och läcker rumpa.

Att stärka sätesmusklerna och hamstringsmusklerna kan bland annat bidra till att förebygga knä- och ryggproblem och öka din intensitet i övningar som marklyft och knäböj. Övningar på en Booty Builder-maskin kan t.o.m. få dig att bli en bättre löpare och skidåkare utöver att öka din allmänna atletiska förmåga.
65499 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Leverans:  Tillfälligt slut
Artnr: BY-100
K

Kommersiell

Detta är en produkt för full kommersiell användning på gym och större motionsanläggningar.

Utmärkt även på företag, föreningar, hotell och hos sjukgymnaster som vill ha mycket hög kvalitet på utrustningen.

 • Produktbeskrivning
 • Booty Builder erbjuder era kunder det säkraste, praktiska och mest effektiva sättet att utföra Hip Thrust-övningar och som helt klart överstiger de möjligheter som ges med träningsbänkar och fria vikter och är framförallt ett mycket skönare sätt att utföra rörelserna på.

  Några exempel på hur mindre smidigt och praktiskt det är med att utföra hip thrusts på en träningsbänk är att det är lättare på vissa golv att man glider lite och välter bänken eller stången innan man ens börjat komma igång i passet på riktigt.
  Kanske även den tunga stången gör lite ont mot magen?

  Booty Builder eliminerar alla dessa risker och störningsmoment och är konstruerad på en stabil och solid plattform som är lättanvänd och som känns behaglig för de allra flesta.

  Både stödet för överkroppen och bältsystemet kan anpassas efter dina individuella behov och preferenser. När du känner att du blir starkare och är redo för nästa motståndsnivå är det enkelt att öka belastningen på några sekunder genom att flytta pinnen för reglering av viktmagasinet.

  • Vad är Booty Builder?
   Booty Builder är en maskin som är den hittils bästa för att forma en snygg rumpa. Rörelserna efterliknar hip thrust-övningar och ger belastning genom ett bältesystem som är direkt kopplat till ett viktmagasin.

  • Varför ska man använda en Booty Builder-maskin?
   Därför att det är den mest effektiva, tidsbesparande och roligaste sättet att maximera spänningen på sätesmusklerna för att bygga en fast och sexig rumpa.

  • Varför är det bättre att använda Booty Builder än att utföra traditionella hip-thrust rörelser med skivstång och andra redskap?
   Det är ett mycket mer komfortabelt, enklare och tryggare att använda en solid och stabil plattform. Du slipper helt problemen med balansera stänger eller att bänkar kan falla och potentiellt skada dig.

   Booty Builder ger också ett maximalt rörelseområde till skillnad från fria vikter och andra maskiner på marknaden och är förstås en aspekt som är viktig för bästa träningseffekt. Stödet för överkroppen och pulley-systemet är anpassbara för att passa alla olika individuella preferenser.

  • Hur mycket belastning finns i viktmagasinet som standard?
   160 kg vilket är mer än tillräckligt även för den starkaste lyftaren eftersom du även alltid lyfter din egna kroppsvikt samtidigt med maskinens viktbelastning.

   Booty Bulder har även ett speciellt utvecklat system som gör att du kan få lite ytterligare belastning genom att använda gummiband i din träning.

   För vissa personer är det ju faktiskt helt tillräckligt att bara använda sin egna kroppsvikt i början.

  • Finns det ett Booty Builder-träningsprogram?
   Booty Builder har utvecklat ett eget unikt cirkelträningsprogram med ca 10 olika övningar för de största musklerna. Detta ger en optimal och funktionell träningseffekt med god råstyrka som bonus. Kontakta oss för mer information om träningsprogram.

   Du kan träna flera gånger i veckan och ändå återhämta dig och bli starkare. När du börjar träna på Booty Builder rekommenderar vi att du börja med en lättare belastning och med fokus på muskelsammandragningar och att använda sätesmusklerna på rätt sätt.

   När du börjar att känna Booty Builder-effekten och mer vana med maskinen kan du stegvis öka belastningen.

  • Vad är andra fördelar med Booty Builder?
   Denna gluteusmaskin / rumpmaskin har ett ryggstöd som är speciellt utvecklat för hip thrust-övningar. Till skillnad från vanliga träningsbänkar med spetskanter och sömmar på är stödet på Booty Builder rundad och sömlös. Den har en extra tjock stoppning och kan varken tippa eller välta. Allt detta gör att det är bekvämt och säkert att använda Booty Builder även vid riktig tung belastning.

   Bältet vid magen har snabbkoppling och har designats för att kännas behaglig mot mage och höfter.

   Booty Builder får dig att utföra hip thrust-övningarna mer effektivt genom en större rörelsebana. Detta bidrar förstås till ökad rörlighet och att flera muskler aktiveras av träningen.

   Den är skonsam för höfter och knäleder såväl som rygg och knän vilket gör att Booty Builder funkar perfekt som rehabilitering av dessa områden.
 • Egenskaper
 • Längd: 212 cm
  Bredd: 118 cm
  Höjd: 185 cm
  Viktmagasin: 160 kg
  Vikt: (inkl. viktmagasin) 385 kg
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Glute Trainer, Master
Master Fitness
K

Glute Trainer, Master

9800 kr
2-5 arbetsdagar
Booty Builder 7.0
Booty Builder
K

Booty Builder 7.0

65499 kr
Tillfälligt slut

Andra köpte även

Kampanj
Vinylhantlar Black, JTC Power
JTC POWER

Vinylhantlar Black, JTC Power

fr. 53 kr Ordinarie pris: fr. 175 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power
JTC POWER

Justerbara hantlar, 2 x 2-32 kg, JTC Power

6494 kr Ordinarie pris: 7598 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Hexhantel, gummi, JTC Power
JTC POWER

Hexhantel, gummi, JTC Power

fr. 119 kr Ordinarie pris: fr. 129 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport
JTC SPORT
L

Motionscykel UB500 *Bäst i test 2023*, JTC Sport

8999 kr Ordinarie pris: 10999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Gåstav BungyPump, Number One
BungyPump of Sweden

Gåstav BungyPump, Number One

799 kr Ordinarie pris: 999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Roddmaskin Turbine Rower, Abilica
Abilica
H

Roddmaskin Turbine Rower, Abilica

7999 kr Ordinarie pris: 8999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Roddmaskin 20 *Bäst i test 2023*, Abilica
Abilica
H

Roddmaskin 20 *Bäst i test 2023*, Abilica

4949 kr Ordinarie pris: 4999 kr
2-5 arbetsdagar
Kampanj
Gåstav BungyPump, Power
BungyPump of Sweden

Gåstav BungyPump, Power

989 kr Ordinarie pris: 1399 kr
2-5 arbetsdagar