Laddar
Swedish Supplements

Vegan Protein Deluxe, 750 g, Swedish Supplements

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Vegan Protein Deluxe är ett högkvalitativt och 100 % veganskt protein från Swedish Supplements. Med ärtproteinisolat, risprotein och havreprotein för en komplett aminosyraprofil.

Flera studier har visat att växtbaserat proteinintag är jämförelsebart med wheyprotein (vassleprotein).

- Helt laktosfritt
- Lättlösligt och gott
- Passar perfekt som mellanmål och efter träning

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
Leverans: 
Artnr: OL-10556r
 • Produktbeskrivning
 • Ärtprotein är mycket lättsmält och har ett högt biologiskt värde. Det kan därför jämföras med de animaliska proteinerna men helt utan närvaro av dåligt kolesterol. Ärtprotein passar alla som är känsliga eller allergiska mot laktos, mjölkprotein och gluten. Protein baserat på ärter ger inte samma insulinsvar som vassleprotein och är därför bättre lämpat för personer med känsligt blodsocker eller personer som använder produkter med lågt glykemiskt index vid bantning.

  Risprotein är milt med en bred aminosyraprofil det är rikt på naturligt förekommande vitaminer och mineraler. Tillsammans med havre och ärter bidrar den till ett fullfjädrat växtbaserat proteintillskott som är milt mot magen, passar många som lider av allergi och är lättsmälta.

  Havreprotein är ett bra komplement till de andra proteinkällorna och bidrar med en rund mild smak. Havre berikar även produkten med betaglukaner som är bra för att upprätthålla ett hälsosamt kolesterol. Havreprotein har näringsmässigt god aminosyrasammansättning. Det har också visat sig minska muskelökning och främja återhämtning.
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Ärtproteinisolat, risprotein, havremjöl, aromer, salt, förtjockningsmedel (xantangummi), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), krydda (kanel).
  *Innehåller en källa till fenylalanin. , Ärtproteinisolat, risprotein, havremjöl, aromer, salt, förtjockningsmedel (xantangummi), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K).
  *Innehåller en källa till fenylalanin. , Ärtproteinisolat, risprotein, kakaopulver, havremjöl, aromer (bl.a. naturligt bananarom), salt, förtjockningsmedel (xantangummi), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K).
  *Innehåller en källa till fenylalanin.
  Energivärde / Näringsdeklaration (per servering): 102 kcal , 104 kcal
  Fett: 1,7 g , 1,8 g
  Kolhydrater: 1,4 g , 2,1 g
  Protein: 19,8 g , 20,1 g
  Dosering: Blanda 1 rågad skopa (ca 27 g) med 2–3 dl vatten eller mjölk i en shaker. Tag 1 – 3 serveringar per dag och med fördel direkt efter träning.
  Förpackning: Nettovikt: 750 g (27 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Smak: Chocolate Banana , Vanilla Almond , Vanilla Apple Pie
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen

  Du är välkommen att ge både ris och ros åt produkterna på sportgymbutiken.se


  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5.

  Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Tänk gärna på att formulera dig på ett trevligt sätt. Det är självklart inte tillåtet att skriva nedsättande och kränkande om person. Kommersiella budskap och spam raderas. Kort och gott använd ditt sunda förnuft.

  Inlägg som inte följer reglerna tas bort.
  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten!  Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även