Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Trec Nutrition

Trec Nutrition

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/197.gif
Trec Nutrition har en historia som går tillbaka till 2001 och är starkt sammankopplad med USA där huvudkontoret varit förlagd i New York sedan starten.

Initialt var tanken att den huvudsakliga verksamheten kring tillverkning, produktmärkning och marknadsföring skulle föras i USA och Polen men tack vare den explosionsartade tillväxten på marknaden för effektiva och säkra kosttillskott har man expanderat sin verksamhet till andra länder genom sitt samarbete med näringsexperter och återförsäljare i andra länder t.ex. England, Frankrike, Tyskland, Bulgarien, Holland, Spanien, Sverige, Italien, Ukraina m.fl.

Alla produkter från Trec Nutrition har tillverkats under förhållanden där man noggrant följt och tagit hänsyn till rekommendationer och villkoren för god hygien- och tillverkningspraxis och under produktionen rådfrågas och samarbetar man med bl.a. utomstående näringsexperter, idrottsläkare samt utövare av sport och träning utöver de som är anställda av Trec Nutrition.

Bland Trec Nutritions utbud kan man bland annat hitta tillskott för viktökning och muskelökning, energiväckande preparat såväl som flera typer av fettförbrännare.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...