Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
ProTan

ProTan

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/154.gif

Pro Tan, som är ett av flera varumärken från Performance Brands, har funnits på marknaden sedan 1987. Ambitionen har alltid varit att leverera det bästa inom hudbehandling och ständigt förnya sig i takt med att ny vetenskap och nya medel utvecklas. Ända sedan de allra yngsta åren har Pro Tan och Performance Brands haft ett vidsträckt anseende bland kunder och anses även vara den mest pålitliga producenten inom hudartiklar bland många modeller, kroppsbyggare, fitnesstävlande med flera.

Detta förtroende är egentligen kärnan till att Pro Tan ständigt fortsätter att sikta ihärdigt och framgångsrikt på att alltid vara den bästa inom hög kvalitet och med mycket kunskap bakom hudprodukterna.

Utöver Pro Tan är Performance Brands även kända för varunamn som Fiesta Sun, Bask, Beauty With Light, Bask, Playboy, Miami Ink m.m.

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...