Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
ProTan

ProTan

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/154.gif

Pro Tan, som är ett av flera varumärken från Performance Brands, har funnits på marknaden sedan 1987. Ambitionen har alltid varit att leverera det bästa inom hudbehandling och ständigt förnya sig i takt med att ny vetenskap och nya medel utvecklas. Ända sedan de allra yngsta åren har Pro Tan och Performance Brands haft ett vidsträckt anseende bland kunder och anses även vara den mest pålitliga producenten inom hudartiklar bland många modeller, kroppsbyggare, fitnesstävlande med flera.

Detta förtroende är egentligen kärnan till att Pro Tan ständigt fortsätter att sikta ihärdigt och framgångsrikt på att alltid vara den bästa inom hög kvalitet och med mycket kunskap bakom hudprodukterna.

Utöver Pro Tan är Performance Brands även kända för varunamn som Fiesta Sun, Bask, Beauty With Light, Bask, Playboy, Miami Ink m.m.


Just nu visas artikel 1-1 av totalt 1.

Sortera efter:

Bikini Bronze, Pro Tan
Pro Tans Bikini Bronze är idealisk för kroppsbyggare, fitnessmodeller, skådespelare...
ProTan
149 kr
299 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...