Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Powerblock

Powerblock

Power Block produceras av det Minnesota-baserade företaget US PowerBlock. De uppfann den justerbara hanteln för över 15 år sedan. PowerBlock erbjuder idag det mest omfattande sortimentet av justerbara hantlar.


En PowerBlock hantel kan ersätta upp till 37 traditionella hantlar vilket motsvarar en vikt på över 900 kg. Trots sin mångfald tar ett par utav de största PowerBlock hantlarna bara ett utrymme på 46 x 56 cm vilket gör dem mycket lämpliga i ett hem eller på det mindre gymmet. Detta till en bråkdel av kostnaden för motsvarande mångfald med traditionella hantlar.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...