Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Playboy

Playboy

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/175.gif
Playboy grundades 1953 av Hugh Hefner och organisationen har därmed existerat i över 60 år och har sedan starten både genom sina tidningar och sedermera genom andra typer av produkter varit en trendsättare inom mode, stil och skönhet med ambitioner om att produkterna och varumärket i helhet ska uttrycka och inspirera till politisk, sexuell och ekonomisk frihet.

Utöver framgångsrika affärsidéer samt en smart och unik utformning på sina produkter och sin marknadsföring finns det även andra faktorer som förtjänar att nämnas när man talar om Playboys succéer ända sedan första tidningsnumret gavs ut med Marilyn Monroe på omslaget.

Den unika The Rabbit Head Logo ursprungligen skapad av Art Paul har gjort Playboy till en av de allra mest igenkända varumärken någonsin inom flera av de branscher som Playboy har briljerat inom med sina produkter och är tveklöst på samma nivå som Nike, Disney, McDonald’s och liknande giganter på området.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...