Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
iFit

iFit

iFit-teknologin gör dina träningspass och ditt liv mer intressant och spännande genom interaktiv konditionsträning!

Oavsett vad dina fitnessmål är kommer iFit® motivera dig genom att ge dig en fantastisk upplevelse när du ska motionsträna. iFit är Google Maps-baserad och erbjuder dig personliga träningsprogram och mål med möjlighet att tävla mot vänner och andra iFit® medlemmar.

iFit sammankopplar dig med en värld som motiverar dig att uppnå dina mål. Oavsett om du t.ex. vill gå ner i vikt, öka din uthållighet eller vinna en tävling så hjälper iFit dig att få den träning du behöver för att uppnå dina mål.
Just nu visas artikel 1-1 av totalt 1.

Sortera efter:

iFit Live Module
För att kunna tillgodogöra dig iFit Live-funktionen som kan finnas hos löpband fr&#...
iFit
1350 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...