Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Gymstrap

Gymstrap

Gymstrap, SportgymbutikenNär jag designade Gymstrap var målet att uppnå högsta möjliga nivå av enkelhet, användbarhet, och säkerhet för den tränande. Principen med en instabil pendel är så genial att den förtjänar en bättre produkt än vad som tidigare fanns på marknaden. Det snabbt växande antalet användare är ett kvitto på att jag lyckats ge Gymstrap alla de egenskaper som eftersöks i ett seriöst träningsredskap. Gymstrap är ett givet verktyg för alla som tar sin träning på allvar.

Lars Thool

  • Fystränare för Försvarsmaktens Specialförband
  • Certified C.H.E.K. Exercise Coach
  • Lic. Master Korrektiv/ Funktionell Tränare
  • Lic. Personlig Tränare
  • IKFF Certified Kettlebell Teacher
  • Lic. Kettlebell Instruktör
  • Dipl Massör
  • Idrottsspykologisk Rådgivare i RF´s nätverk


Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...