Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Delicato

Delicato

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/159.gif
Delicatos historias går tillbaka till Tomtebogatan i Stockholm. Det var där som Einar Belvén i slutet av 40-talet initierade ett litet hembageri och var redan då väldigt noga med valet av råvaror något som Delicato numera är kända och uppskattade för.

1964 byggdes ett helt eget bageri för Delicato och det var under dessa år fram till 80- och 90-talet som Delicato skulle utvecklas som mest till den stora verksamhet som fortfarande växer med över 200 anställda.

Bland Delicato mest kända storsäljare ingår punschrulle, Mazarinen, hallongrotta, havreboll m.fl.

Den absoluta mest populära och mest sålda bland Delicato konditorivaror är onekligen deras egen chokladboll, en Delicatoboll, och det är just denna bakelse som Delicatos nyskapande proteinbar baseras på med en fantastiskt likartad smak.

Hos oss kan du välja mellan att köpa en bar eller flera bars löst eller ett 20-pack i snygg förpackning.
Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...