Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Dalblads Nutrition

Dalblads Nutrition

Till startsidan
Dalblads producerar välsmakande kosttillskott lämpade för både elitidrottare och vanliga motionärer innan och efter träning med en mängd olika produkter som är anpassade efter olika sorters träningsformer och mål. Vissa är t.ex. avsedda för att förbättra kraftprestationen och andra för att förhöja uthållighet.

Några exempel på de typer av kosttillskott och övriga livsmedel som Dalblads tillverkar kan vara t.ex. proteinbars, energidryck, pulver för viktökning och muskelökning med varunamn som Swebar, Swetex, Bake Pro, Whey Class, Loadex, Gainer Explosion och Pro Life m.fl.

Sedan 2013 är Dalblads del av Midsona-koncernen som äger många hälsoföretag över hela Norden.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...