Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Bonnier Fakta

Bonnier Fakta

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/193.gif
Bonnier Fakta är utan tvekan det ledande illustrerande fackboksförlag i Sverige som ger ut intressanta faktaböcker inom en mängd olika områden. Några ämnen som ofta Bonnier Fakta återbesöker innesluter bland annat mat och dryck, mode och skönhet, föräldraskap, trädgård och natur, kultur och historia och så klart träning och hälsa.

Inom det sistnämnda ämnet finns ett stort sortiment av böcker med ett stor omfång på olika inriktningar och som författats av träningsproffs och dietister också även andra kändisar och privatpersoner med personlig erfarenhet på området.

Bonnier Fakta bland annat publicerat böcker av exempelvis Per Morberg, Tina Nordström, Jamie Oliver, Anna Bergenström, Fredrik Paulún, Olga Rönnberg, Elsa Billgren, Martina Bonnier m.fl. men är ju också kända för Guinness Rekordbok och Bonniers kokbok.

I Bonnier Fakta ingår även Fitnessförlaget som du hittar här »Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...