Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
AEE Technology

AEE Technology

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/203.gif
AEE Technology (Aeerial Photography) grundades redan 1999 och är idag ledande på den globala marknaden för inspelningsutrustning och annan elteknik och tillförser både privatpersoner men framförallt organisationer och institutioner såväl som rättsväsenden med superb utrustning med en hög dos funktionalitet och valmöjligheter.

Allra känd är AEE nog tveklöst för sina serier av actionkameror (också känd som MagiCam, ett begrepp vars etablering AEE själva står bakom) samt deras flygdrönare som idag återfinns hos en mängd olika återförsäljare runt om i världen hos bland annat diverse elektronikbutiker, cykelaffärer, sportaffärer och andra typer av kedjebutiker och fristående butiker med liknande profilering.

AEE Technology har idag ett stort samarbete med sport- och medieindustrin och deras produkter har blivit en viktig del inom professionella sportfilmer, resefilmer, dokumentärer och används flitigt inom t.ex. cykling- och motorcykeltävlingar, skidåkning, segling, vindsurfing, golf etc. och används både av militären och polisen som verktyg för information och säkerhet.
Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...