Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
AccuFitness

AccuFitness

AccuFitness, som är en av de världsledande inom specialiserade hjälpmedel, verktyg och apparatur för kroppsmätning, är mest kända för varunamn som t.ex. Caliper FatTrack GOLD, Caliper Acco-Measure 300, MyoTape – Body Tape Measure, Bowflex Heart Rate Monitors m.fl.

AccuFitness produkter är utformade för att hjälpa personer ur en ganska bred målgrupp och riktar sig till alla sorters hälso- och träningssammanhang. Några få exempel kan vara nyfrälsta noviser som nyss börjat intressera sig för konditionsträning och hälsokost, seriösa bodybuilders som eventuellt deltar i festivaler och tävlingar men även i andra professionella sammanhang som exempelvis fysträning för poliser och militärpersonal.
Just nu visas artikel 1-1 av totalt 1.

Sortera efter:

Caliper FatTrack GOLD, AccuFitness
En avancerad calipermätare som är mycket enkel att använda. Lagrar 3 profiler. MyoT...
AccuFitness
469 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...