Fri frakt över 799 kr  |

 Telefon: 0500-42 87 00 | 

Kära kunder,

Till följd av situationen med effekter av COVID-19 med flera stängda gym och uppmaningen att stanna hemma, märker vi en enorm efterfrågan på träningsutrustning till hemmabruk för att träna hemma.

Sportgymbutiken har ett extremt stort antal beställningar och förfrågningar just nu, och vi arbetar hårt för att få leveranser till alla. Logistikavdelningen arbetar alla dygnets timmar som är möjligt för att skicka ut ordrarna.

Vi, som många andra företag, har en utmaning med bemanningen. Även om vi arbetar så snabbt och effektivt som vi kan ser vi att ordervolymen är så stor nu att det kommer att bli förseningar på vissa order.
Alla beställningar skickas kontinuerligt. Du mottager meddelande om ändrad orderstatus till skickad, när ordern har lämnat oss.


Vi har ett stort sortiment och vi ser nu att det är produkter som blir slutsålda och som även tar slut hos våra leverantörer. Vi gör vårt yttersta för att hålla webbshoppen uppdaterad med korrekt lagersaldo, dock förekommer det situationer där fler än en kund köper sista exemplaret innan shoppen lagt artikeln som tillfälligt slut. Vi kommer i dessa fall kontakta er och erbjuda ersättningsvara om möjligt (vi har flera inköp på väg in som ännu inte finns publikt i vår shop).

Har du frågor eller funderingar om pågående order så glöm inte ditt ordernummer vid kontakt till oss. Vi gör vårt yttersta att svara på mejl och telefon så skyndsamt vi kan och det är inte säkert vi klarar av att svara omgående…


Startsidan »


Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Köp nu betala sen »
Sportgymbutiken - din butik i skövde av träningsutrustning!
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder
Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...