Laddar

Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning

Sportgymbutiken - Din Träningsleverantör

Rätt träningsutrustning för era behov och er budget

För oss är det viktigt att ni hittar rätt utrustning som passar ert utrymme, era behov och er budget. Därför hjälper vi er hitta rätt utrustning anpassat efter hur mycket den kommer användas och vad ni vill träna. Hos oss hittar ni ett komplett sortiment av konditions- och träningsutrustning från varumärken som står för hög kvalité och som vi av erfarenhet vet håller måttet. Vi har hjälpt företag, gym, kommuner, bostadsrättsföreningar, räddningstjänst och hotell med träningsutrustning sedan 1999.


Vi hjälper er utforma er träningslokal efter era önskemål och behov! Kontakta oss för en offert.


Konditionsutrustning »
Träningsutrustning »
Träningspaket »

Leasing eller hyra av träningsutrustning, vi ordnar!

Tillsammans med våra samarbetspartners, Wasa Kredit och Siemens Finans kan vi erbjuda er leasing av träningsutrustning. Genom att hyra träningsutrustning kan ni inreda ert gym utan att binda upp kapital.

Wasa Kredit | Leasing eller hyra av träningsutrustning hos Sportgymbutiken.seSiemens Financial Services | Leasing av träningsutrustning hos Sportgymbutiken.se
Läs mer om att Hyra eller Leasa er träningsutrustning »


Service och montering av er träningsutrustning

Vår service och supportavdelning hjälper er självklart med montering och installation av er utrustning. Vi har lång erfarenhet av träningsutrustning och kan hjälpa er installera allt på ett säkert sätt. Självklart hjälper vi er även med service av era maskiner så att de håller länge.

Läs mer om service av träningsutrustning »Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning och offert på 0500-428700 (välj 3, tala med säljare) eller maila oss på info@sportgymbutiken.se


Företagsgym »
Bostadsrättsförening »
Hotell och konferensanläggning »