Laddar
PB2 Foods

PB2 Powdered Peanut Butter, 184 g, PB2 Foods

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
PB2 Powdered Peanut Butter från Bell Plantation är en jordnötssmör i pulverform, som du enkelt blandar med en skvätt vatten för en läcker konsistens. Det inte bara smakar gott utan innehåller även hela 85 % mindre kalorier än "vanligt" jordnötssmör, samt är 100% naturligt!

- Jordnötssmör i pulverform - blandas enkelt med vatten tills önskad konsistens
- 100% naturligt, fritt från artificiella tillsatser
- Fettreducerat via kemfri process

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjgrupp:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
Leverans: 
Artnr: FM-BP-9870-00r
 • Produktbeskrivning
 • PB2 Powdered Peanut Butter, med sin lena och krämiga konsistens, passar perfekt som sött alternativ för atleten som håller en strikt kosthållning under en aktiv livsstil, men även för vardagsmotionären som vill dra ner på kaloriintaget.

  Det funkar minst lika bra att blanda med vatten för en härligt konsistens, som att tillsätta den i din smoothie, pannkakor, gröt eller shake!
 • Egenskaper
 • Innehåll / Ingredienser: Rostade jordnötter (67 %), kakaopulver (6 %), socker, salt. , Rostade jordnötter (92 %), socker, salt.
  Energivärde / Näringsdeklaration (per servering): 45 kcal
  Fett: 1 g , 1.5 g
  Kolhydrater: 5 g , 6 g
  Protein: 4 g , 5 g
  Dosering: Blanda 2 matskedar PB2 pulver (ca. 12 g) med 1 matsked vatten, och rör om tills blandningen har en slät konsistens.
  Förpackning: Nettovikt: 184 g (15 serveringar)
  Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn.
  Smak: choklad , naturell
 • Mer info
 • Omdömen
  Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
 • Omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Andra köpte även