Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Riopool

Riopool

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/164.gif
'Alla har rätt till en pool!' är Riopools motto vilket överensstämmer bra med ambitionen att kunna ge kunder noggrant utvalda produkter av mycket hög kvalitet till mycket rimligare priser.

För Riopool är det viktigt att deras verksamhet fortsätter att som idag genomsyras av prioriteringar som bra kvalitet till låga priser, enkel montering av produkterna och kunden ska känna sig trygg i sitt köp av produkterna.

För att just kunna leverera dyra och lyxiga produkter till låga priser håller Riopool nere kostnaderna genom att vara ett webbaserat företag med sitt sortiment tillgängligt i vissa fysiska butiker.

Riopool AB är en del av Folkpool-koncernen som haft verksamhet i bad- och poolbranschen i över 45 år och är idag ett marknadsledande och rikstäckande företag inom branschen.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...