Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Riopool

Riopool

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/164.gif
'Alla har rätt till en pool!' är Riopools motto vilket överensstämmer bra med ambitionen att kunna ge kunder noggrant utvalda produkter av mycket hög kvalitet till mycket rimligare priser.

För Riopool är det viktigt att deras verksamhet fortsätter att som idag genomsyras av prioriteringar som bra kvalitet till låga priser, enkel montering av produkterna och kunden ska känna sig trygg i sitt köp av produkterna.

För att just kunna leverera dyra och lyxiga produkter till låga priser håller Riopool nere kostnaderna genom att vara ett webbaserat företag med sitt sortiment tillgängligt i vissa fysiska butiker.

Riopool AB är en del av Folkpool-koncernen som haft verksamhet i bad- och poolbranschen i över 45 år och är idag ett marknadsledande och rikstäckande företag inom branschen.


Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...