Fri frakt över 799 kr  |

 Telefon: 0500-42 87 00 | 

Hälsa / Magnetterapi

Här hittar du magetarmband och andra sorts magnetprodukter som använder magnetterapi för att frammana en mängd positiva hälsoeffekter för det allmänna välmåendet.

Trots flera hundra (kanske tusen) års användning av magnetteknologi vet man fortfarande inte riktigt hur mekanismerna bakom magnetterapi egentligen fungerar men studier som har gjorts på området återspeglar att tekniken kan ge ökad blodcirkulation, ökad sömnkvaitet, ge viss smärtlindring och minska känslor av obehag och ångest.

Det har förekommit under vår historia att magnetterapi använts som en behandlingsform inom konventionell sjukvård och friskvård och där man även sett att magnetismen verkar ha en positiv inverkan vid svårläkta sår och benbrott men även vid vanliga fall av depression.


För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Köp nu betala sen »
Sportgymbutiken - din butik i skövde av träningsutrustning!
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder
Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...