Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
TR Series, BH HiPower

TR Series, BH HiPowerBH Hi-Power / Exercycle S.A. historian går tillbaks ända till 1909 då bröderna Beistegui (Beistegui Hermanos) grundade BH S.A. som började som tillverkare av vapen och stålprodukter men expanderade fort. Det var dock först under 1960-talet som flera av dotterbolagen tillkom, därav bland annat BH Fitness. Exercycle S.A. danades 1985 med undervarumärket BH Hi-Power initierades 1996.

Idag är BH Hi-Power en av de största tillverkarna av olika sorters motionscyklar, spinningscyklar, löpband, trappmaskiner, träningsbänkar, benpressmaskiner och många andra specialkoncentrerade gymredskap och maskiner.


BH Hi-Power producerar i högsta grad produkter för användning inom kommersiell verksamhet.En genomtänkt professionelll maskinserie från BH Hipower designad för att klara de höga krav som moderna gym och träningsanläggningar har på funktion, säkerhet och design. Maskinerna i TR Series är lätta att använda och passar alla från nybörjare till avancerade användare.


Balanserade armar
Maskinserien är utrustad med en vikt på varje maskinarm som jämnar ut maskinarmens vikt. Det innebär att kan endast lyfter den vikt som man har valt i viktmagasinet och inget annat.

Handtag
Handtagen som gör att man är extra stadig under träningen är non-absorbent så de motverkar att de suger åt sig fukt och Non slip vilket innebär att man har ett fast grepp under övningen. Handtagen är kromade med ett grepp av gummi.

Viktmagasin
Viktmagasinet som både visar vikten i kg och lbs är markerade i tre färger efter viktnivåerna (lätt, medium och avancerad), vilket ger användaren lätt att välja nivå samt se utvecklingen som han/hon har gjort. De lätta viktskivorna har en grön markering är mindre och väger inte lika mycket som medium vikterna, vilka har en gul markering och advanced vikterna som har en röd markering är större och väger mest. Magnetisk sprint till viktstacken gör att sprinten inte glider ut under träningen.

Ram
Maskinens kraftiga ram är upphöjd till 50 mm över golvet och står på gummi fötter, vilket gör att det underlättar för städning och att inte färgen skrapas av på maskinerna. Varje gummifot kan justeras för att rätta till eventuella ojämnheter i golvet. Ramen är överdragen med tre lager bestående av en anti-korrosion primer för garanterad hållbarhet följd av epoxy puder lager och som avslutas med lack eller vanish. 4 mm tjock ST-37 / 40 stålram för garanterad hållbarhet.

Säkerhet
En 5 mm tjock, klädd högmotstånds stålvajer ger både mjuka och säker rörelser.

Säten
Ergonomiska säten, grafisk informationspanel som finns på varje maskin visar vilka muskler som tränas och korrekt träningsposition så den som tränar utför övningen på rätt sätt. IFormsprutad kärna i sätet ger till skillnad mot vanliga foam säten en enhetligare och hållbarare dyna som håller formen längre.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...