Fri frakt över 799 kr  |

 Telefon: 0500-42 87 00 | 
Tony Hawk

Tony Hawk

Tony Hawk | SportGymButiken.se

Redan 1977, fick Tony Hawk sin första skateboard vid nio års ålder från sin bror. Vem visste då skateboarden skulle förändra denna unga amerikans liv? Hans engagemang för sporten gjorde honom proffs redan vid 14 års ålder - fem år efter att ha fått sin första skateboard.
Bara två år senare vid 16 års ålder ansågs han av de flesta vara den bästa skateboardåkaren någon sin på jorden!

Idag är han utan tvekan den mest erkända actionsport aktören i världen och genom Tony Hawk Foundation ger han tillbaka mycket till samhället som hjälpte honom att uppnå sin dröm. Hittills har stiftelsen har finansierat över 500 skateparks över hela Amerika och vem vet hur många barn, precis som Tony, blivit hjälpta att komma in i sporten.

Inte illa för en kille som när han vid första gången stod på en skateboard och kom till slutet av uppfarten, ropade Hur svänger jag?Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Sportgymbutiken - din butik i skövde av träningsutrustning!
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder
Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...