Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Tony Hawk

Tony Hawk

Tony Hawk | SportGymButiken.se

Redan 1977, fick Tony Hawk sin första skateboard vid nio års ålder från sin bror. Vem visste då skateboarden skulle förändra denna unga amerikans liv? Hans engagemang för sporten gjorde honom proffs redan vid 14 års ålder - fem år efter att ha fått sin första skateboard.
Bara två år senare vid 16 års ålder ansågs han av de flesta vara den bästa skateboardåkaren någon sin på jorden!

Idag är han utan tvekan den mest erkända actionsport aktören i världen och genom Tony Hawk Foundation ger han tillbaka mycket till samhället som hjälpte honom att uppnå sin dröm. Hittills har stiftelsen har finansierat över 500 skateparks över hela Amerika och vem vet hur många barn, precis som Tony, blivit hjälpta att komma in i sporten.

Inte illa för en kille som när han vid första gången stod på en skateboard och kom till slutet av uppfarten, ropade Hur svänger jag?
Just nu visas artikel 1-1 av totalt 1.

Sortera efter:

Longboard Emperory, Tony Hawk
Longboard Emperory är ett utmärkt val för nybörjare och även mer erfarna ...
Tony Hawk
595 kr
975 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...