Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
ISS Research

ISS Research

ISS Research | Sportgymbutiken.se

ISS Research har alltid haft som mål att till högsta möjliga grad leverera de mest effektiva och fräschaste kosttillskott på marknaden. Därför använder man sig endast av råvaror från leverantörer som möter deras kvalitet- och integritetsstandard.

I takt med vetenskapliga framsteg så anpassar man och utvecklar nya formler för att fortsätta kunna ge kunderna de mest effektiva och nyttigaste kosttillskott.

Speciellt kända är för sina bars. Den mest framstående är Oh Yeah! Proteinbar som lanserades redan 2004.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...