Fri frakt över 799 kr  |

 Telefon: 0500-42 87 00 | 
Inov-8

Inov-8

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/207.gif
Inov-8 är ett engelskt företag som grundades 2003 av Wayne Edy, en rådgivare inom konditionsträning, som såg möjligheter för att utveckla och förnya marknaden för funktionella skor och besläktade artiklar inom löpning och kondition som främjar mer naturliga rörelser vilket minskar risken betydligt för uppkomsten av värk och andra skador.

Ända från starten har fokus legat på att ta fram minimalistiska träningsskor och efter över 10 år i branschen sker fortfarande nya förbättringar och utvecklingar inom varumärkets profilering men framförallt löpande innovationer på skornas hållbarhet, effekt och ändamålsenliga detaljer som ger ett bredare användningsområde.

Idag kan man hitta skor, kläder och tillbehör inom fitness och motion från Inov-8 i över 60 olika länder varav alla har konstruerats helt efter att ha varit lyhörd inför de önskemål och krav på kvalitet och komfort som professionella atleter har uttryckt.Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »
Köp nu betala sen »
Sportgymbutiken - din butik i skövde av träningsutrustning!
Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder
Följ oss

 

2016-12-29

Vad ska du tänka på när du köper multigym?

Är du trött på att trängas på gymmet? Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen...
2016-11-10

Vad ska du tänka på när du köper löpband?

Ett löpband är ett bra sätt att komma i form ifall du vill kunna motionera i alla väder, utnyttja din TV-tid till max eller bara njuta av att inte behöva lämna huset för att träna...