Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Garden Gym

Garden Gym

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/196.gif
Garden Gym är ett danskt företag som baserar hela sin verksamhet på ett koncept om att utveckla redskap och träningsutrustning som gör det möjligt och lättare att träna fitness, styrka, crossfit m.m. utomhus snarare än att träna inne på ett gym.

De tre grundarna har lång erfarenhet inom offentliga träningscenter, industrin inom sport- och gymartiklar såväl som allehanda erfarenhet av utveckla och skapa nya projekt.
Just nu visas artikel 1-1 av totalt 1.

Sortera efter:

Garden Gym Basic Plus + Straps + Tubes
GardenGym - Eget utegym i trädgården!

Garden Gym är ett originellt och mycket ti...
H
Garden Gym
9999 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...