Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
Come Ready Nutrition

Come Ready Nutrition

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/170.gif

Come Ready Nutrition bildades så sent som 2011 med ett enkelt och väldefinierat mål: att kunna leverera effektiva kosttillskott med högklassiga smaker och som bygger på säkra och tillförlitliga ingredienser.

Sedan starten har Come Readys vision varit att kunna vara ett kompani som bäst förstår och kan erbjuda bars och kosttillskott som möter behoven av atleter och aktiva människor på flerfaldiga nivåer.

Proteinbars från Come Ready återfinns numera på flera olika platser i världen som exempelvis klubbar och handel som är inriktade på gym och träning såväl som i vanliga matbutiker.


Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...