Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
BMR Sports Nutrition

BMR Sports Nutrition

BMR | Sportgymbutiken.se

BMR Sports Nutrition bildades 2009 av Binais Begovic. Efter ha prövat många andra varumärken under åren kände han att det var dags för något nytt. Målsättningen är än idag att leverera kosttillskott och näringsprodukter av hög kvalitet baserad på vetenskap och personliga erfarenheter från olika atleter.


Bland dessa kosttillskott ingår bl.a. kreatin, proteintillskott, gainers (för viktökning), fettförbrännare, prestationshöjare, testosteronhöjare, muskelökande tillskott med mera.

Mycket tid har under åren fördelats på forskning för att försöka ligga före konkurrenter i att producera de mest effektiva produkter både i fråga om bästa prestation och optimal återhämtning.


Varorna tillverkas i Sverige och godkänns både av GMP- och HACCP-regelverken.

BMR Sports Nutrition hos Sportgymbutiken.se

Detta varumärke säljs idag endast i vår fysiska butik i skövde!Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...